DXc compacte Mimic driver interface, 16 zone LED uitgangen (020-909)

SKU: 020-909

Omschrijving

DXc compacte Mimic driver interface, 16 zone LED uitgangen (020-909)

 

De DXc Compact Mimic maakt het mogelijk om geografische 'plattegrond' zone-indicatoren te bouwen voor situaties waar meer duidelijkheid van de brandlocatie nodig is dan met standaard genummerde zone-indicatoren.

De Compact Mimic is een uitbreidbaar systeem dat geschikt is voor 'standaard' of meer complexe toepassingen waar mimic displays nodig zijn in combinatie met DXc brandmeldcentrales.


De 020-909 is een uitbreidingsset geschikt voor Morley brandmeldcentrales. De module is voorzien van 16 uitgangen. Hieraan kunnen 9 uitbreidingskaarten worden toegevoegd, waardoor een totaal van 160 uitgangen ontstaat. De 020-909 heeft ook 5 LED uitgangen en 6 ingangen.

 


Geschikt voor Morley brandmeldcentrales
Voorzien van 16 uitgangen
Voorzien van 5 LED uitgangen
Voorzien van 6 ingangen
Uitbreiding tot 9 modules mogelijk


Specificaties

{"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_BRAND_MODULE_UIT":{"label":"Aantal uitgangen","value":"16","order":"24","tooltip":"Dit veld geeft de aantal uitgangen van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Morley","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_BRAND_PROT":{"label":"Protocol","value":"AP Opal","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft het protocol van het product weer"}}}}