Bullet camera 4 MP, PT functie

SKU: 130309

Omschrijving

Weerbestendige PT bullet camera met 4 MP resolutie

De Topview 130309 buiten IP bullet camera met PT functie heeft een hoge opname resolutie van 2592 x 1520 (4 megapixel) tot 20 frames per seconde. Mede door de PT (Pan en Tilt) functie is de camera zeer geschikt voor het bewaken van buiten terreinen en bedrijfshallen. De ingebouwde 4 mm lens bied u een kijkhoek van circa 73.5 graden.

Middels een mobiele telefoon applicatie, browser of netwerk video recorder, kan de camera worden bestuurd en de kijkrichting van de camera op afstand aangepast worden. De camera kan naar boven of beneden gericht worden en naar links of rechts gestuurd worden. Middels een patrol route, kunnen vooraf gedefinieerde presets worden ingesteld die de camera voortdurend langs loopt en in beeld brengt. Tevens is het mogelijk om de camera automatisch een gebied te laten scannen met een auto scan functie. De snelheid van de scan, alsook de grenzen kunnen nader worden bepaald om zo te voorkomen dat de camera niet relevante zaken vastlegt.

De Topview 130309 beschikt over een ingebouwde SD kaart van 32 GB voor het opslaan van camera beelden. Zo kunt u continu of bij beweging opnames vastleggen en bekijken via een app of webbrowser.

Met een kleuren lux ratio van 0.02 kan deze camera lang in een kleur modus duidelijke beelden blijven geven in een omgeving met weinig licht. Tevens is het model voorzien van smart IR LED's om de camera tijdens de nacht te ondersteunen en een beeld te bieden tot circa 50 meter. De IP66 gecertificeerde behuizing beschermt de vitale onderdelen van de camera van slechte weersomstandigheden, stof, en vocht. De montagebeugel is voorzien van een kabeldoorvoer en bied hiermee bescherming tegen het doorknippen of beschadigen van de bekabeling.

De digitale Wide Dynamic Range functie legt de heldere en zwakkere delen van het beeld vast en combineert ze in een evenwichtig, zeer gedetailleerd beeld. De automatische IR-Cut filter blokkeert infrarood verlichting en laat alleen zichtbaar licht door, dit zorgt voor een verbetering van de beeldkwaliteit in omgevingen met weinig licht. De Topview 130309 kan worden gevoed door 12V-DC of door een PoE-switch / Injector.

Remote bediening en view mogelijkheden zijn er voor PC, iPhone, iPad, Android en tablets.


Specificaties Topview 130309


  • Hoge resolutie, 4 MP, 2592 x 1520 pixels.
  • Pan en tilt functie (PT) voor besturen van camera.
  • Ingebouwde 4 mm lens; 73.5 graden kijkhoek.
  • Ingebouwde smart IR LED's voor nachtzicht tot circa 50 meter.
  • Ingebouwde IR-Cut filter (Auto).
  • Voorzien van D-WDR en 2D-DNR mogelijkheden.
  • Voorzien van ingebouwd geheugen met capaciteit van 32Gb
  • Ondersteund PoE en 12V DC.
  • ONVIF compatibel.

Specificaties

{}