IP intercom kit met 7" binnenpost

SKU: 142101

Omschrijving

IP intercom kit met 7" binnenpost


De 142101 is een DNAKE video intercom starterskit. Dit pakket is bestaande uit een buitenpost met ingebouwde full-HD camera en microfoon. Daarnaast is de buitenpost eveneens voorzien van een ingebouwde Mifare kaartlezer voor het lezen van tags en pasjes. Het is mogelijk om een elektrische sluitplaat aan de buitenpost te koppelen zodat deze via de kaartlezer of de app geopend kan worden. Ook ondersteunt de buitenpost het SIP protocol waardoor deze gekoppeld kan worden met IP telefonie.

De binnenpost in deze starterskit is een 7” touchscreen waar eenvoudig gesprekken kunnen worden aangenomen en de deur of poort op afstand geopend kan worden. De binnenpost maakt gebruik van het Android besturingssysteem.

Om de binnen- en buitenpost met elkaar aan te sluiten wordt er een 5-poorts PoE switch gebruikt, welke standaard wordt meegeleverd met de kit. Het enige wat nog toegevoegd moet worden is bekabeling en eventueel een deuropener.


Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"12 volt DC - PoE","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"5","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMIPCERTIFICERING":{"label":"IP certificering","value":"IP65","order":"6","tooltip":"Dit veld geeft de weerbestendige certificering weer van het product."},"CUSTITEMHS_VANDAAL":{"label":"Vandaalbestendig","value":"Ja","order":"7","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een vandaalbestendige behuizing."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"Opbouw","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMTS_PROTOCOL":{"label":"Toegang protocol","value":"Mifare","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft het toegangsprotocol weer van het product"},"CUSTITEMCUSTITEM_LEESBEREIK":{"label":"Leesbereik","value":"max. 5 cm","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft het leesbereik van het product weer."},"CUSTITEM_APPLICATIE":{"label":"Gebruik met applicatie","value":"Ja","order":"33","tooltip":"Dit veld geeft weer of er een applicatie bij het product gebruikt kan worden."},"CUSTITEM_AANTALPOORTEN":{"label":"Aantal poorten","value":"5 poorten","order":"4","tooltip":"Dit product geeft het aantal poorten van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"DNAKE","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}