• Start
  • >
  • Wireless Premium 64 zones starterskit met GPRS kiezer

Wireless Premium 64 zones starterskit met GPRS kiezer

SKU: 215002

Omschrijving

DSC Wireless Premium 64 zones starterskit met GPRS kiezer


Met deze hybride starterskit uit de DSC Wireless Premium serie beschikt u over een uitgebreid pakket voor het beveiligen van een woning of bedrijf. Deze set wordt geleverd inclusief een WP8033-NL centrale, GPRS kiezer, WK250-NL bedienpaneel, 2x PG8945 magneetcontacten en 1x PG8914.


De centrale, WP8033E-NL, fungeert als het hart van het inbraaksysteem. Deze centrale bied een ondersteuning voor maximaal 64 draadloze of bedrade zones. Daarnaast is de centrale compatibel met 10 WK250-NL bedienpanelen, 32 afstandsbedieningen, 32 WK141 bedienpanelen, 8 sirene's en maximaal 4 repeaters. De centrale is eventueel naar wens op te delen in meerdere partities, zodat meerdere gebouwen beveiligd kunnen worden met één centrale.


De centrale is voorzien van een krachtige draadloze ontvanger voor de communicatie met draadloze componenten. Alle componenten communiceren via 2-weg communicatie met de centrale waardoor de componenten constant bewaakt en gecontroleerd worden. Tevens zorgt 2-weg techniek in combinatie met geavanceerde technieken zoals TDMA en FHSS voor een langere levensduur van de batterijen. Een draadloos bereik tot 2 km in open veld wordt ondersteund.


De starterskit is voorzien van een PSTN kiezer die standaard in de centrale zit, daarbij wordt er een losse GPRS kiezer bijgeleverd. Het is mogelijk om hier een LAN kiezer bij te installeren.

Een unieke functie van deze hybride inbraakcentrale is de ondersteuning van het SirenNet protocol. Hierdoor wordt het mogelijk om rookmelders met ingebouwde sirene's tevens te activeren bij andere alarmsituaties. Hierdoor beschikt men direct over meerdere binnensirene functionaliteiten met het toepassen van rook en hitte detectoren.


Het WK250-NL bedienpaneel uit deze DSC Wireless Premium starterskit is geschikt voor aanmelding op de WP8033-NL centrale. Met dit bedienpaneel bent u in staat om het paneel in- en uit te schakelen, kunt u statussen en storingen controleren en eventueel wijzigingen aan het systeem doorvoeren. Het bedienpaneel is eveneens voorzien van een ingebouwde sirene functie voor het akoestisch laten klinken van in- en uitlooptimers. Tevens kan deze sirene geactiveerd worden bij alarmmeldingen.


In het pakket bevinden zich tevens 2 PG8945 magneetcontacten. Deze kunnen worden geplaatst bij ramen en deuren om deze te bewaken. Tevens is dit product voorzien van een bedrade ingang voor het koppelen van een bedrade detector. De PG8914 is een PIR bewegingsmelder die geschikt is voor binnengebruik. De melder is standaard voorzien van een speciale filter waardoor de melder diervriendelijk is. Door het uitnemen van de filter zal deze niet meer diervriendelijk zijn.


Inhoud starterskit 215002
  • WP8033-NL centrale
  • GSM / GPRS Kiezer
  • WK250-NL draadloos bedienpaneel
  • 2x PG8945 draadloos magneetcontact met bedrade ingang
  • PG8914 draadloze PIR bewegingsmelder

Specificaties