IQ Panel 2 plus starterskit - Visonic

SKU: 218011

Omschrijving

IQ Panel 2  Plus - starterskit Visonic

Met deze starterskit, heb je direct een basis alarmsysteem die naar wens uit te breiden is. Het pakket is bestaande uit een centrale (IQ Panel 2 Plus, aangevuld met 2 bewegingsmelders (240211) en 2 mini magneetcontacten (240203). Dit kit wordt compleet geleverd met aansluitsnoer, batterijen en simkaart.Qolsys is de oplossing voor het beveiligen van een huis of appartement. Dit 7” touchscreen biedt naast het beveiligen van het huis ook de mogelijkheid om je huis slimmer te maken! Door het koppelen van Z-Wave apparaten is het mogelijk  interessante sturingen te maken en een smart home tot leven brengen! 

 De Qolsys gebouwbeheersysteem is uitstekend geschikt voor appartementen en kleinere woningen die slechts enkele contacten en een aantal bewegingsmelder nodig hebben. Het is een gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem omdat het eenvoudig kan worden geïnstalleerd en geprogrammeerd zonder hier uitgebreide scholing voor te hebben gehad. Met de Qolsys is de woning volledig beschermd tegen ongewenste indringers.

Het paneel is volledig uit te breiden met vrijwel alle PowerG componenten zoals bewegingsmelders, magneetcontacten, sirenes en rookmelders. PowerG technologie is een krachtige draadloze techniek, waarmee grote afstanden (2 km in open gebied) kunnen worden overbrugd. Deze techniek bewijst zich al vele jaren als een betrouwbare en stabiele draadloze technologie! 

Dit paneel is direct uitgerust met een LTE communicatiemodule voor doormeldingen naar een app of meldkamer. Dit is de meest betrouwbare vorm van bewaking die er is. Mobiele service is zelden down of niet beschikbaar, en het wordt niet beïnvloed door stroomuitval. De IQ Panel 2 Plus wordt ook geleverd met een geïntegreerde WIFI-kaart, zodat een dual-path communicatie-opstelling te realiseren is op basis WIFI en cellulair. Houd er rekening mee dat er een passend service plan benodigd zal zijn voor de communicatie naar de app of meldkamer. 

De Qolsys maakt verbinding met de interactieve service van Alarm.com. Met Alarm.com diensten kun je het systeem in en uit te schakelen, live status van detectoren bekijken. Z-Wave smart home apparaten bedienen, scenes aanmaken (what if, then this) Wi-Fi deurbellen en beveiligingscamera’s bekijken en beelden optioneel opslaan. Al deze acties kunnen worden uitgevoerd vanaf een webbrowser of op afstand met behulp van de Alarm.com Mobile App voor Android- en iOS-apparaten. 

Het systeem wordt geleverd met een ingebouwde Z-Wave controller voor de ondersteuning van Z-Wave domotica apparaten. Hierbij kun je denken aan Z-Wave verlichting, sloten, thermostaten, smart sockets, rolluik en gordijnensturing en nog veel meer. Z-Wave apparaten kunnen worden geïntegreerd in smart scenes om ze automatisch te laten activeren op basis van een schema of bij bepaalde systeemgebeurtenissen. 

Het IQ Panel 2 Plus ondersteunt maximaal 152 Z-Wave apparaten voor lokale Z-Wave bediening. Er gelden limieten per type Z-wave apparaat. Houd er ook rekening mee dat Alarm.com een limiet kent van maximaal 122 Z-Wave apparaten voor bediening op afstand en gebruik met slimme scènes. Meer informatie over de specifieke limieten van iedere type, vind je terug in onze FAQ.

Kortom, dit systeem is een geweldige basis voor de eerste stappen om je huis te beveiligen. Het is perfect voor degenen die een basisopstelling nodig hebben, maar ook voor degenen die hun systeem later willen upgraden en uitbreiden. Met deze ongelooflijk veelzijdigheid van Qolsys kan het echt niet misgaan!

De Qolsys wordt ondersteund door middel van een licentie. Er kan een keuze worden gemaakt uit één van de volgende type licenties:

-Qolsys Basis
-Qolsys Premium 
Qolsys Plus

Meer informatie type Qolsys licenties
Qolsys licentie aanmeldformulier
Qolsys Duits licentie aanmeldformulier

Specificaties