Alfanummeriek bedienpaneel, 32 karakters

SKU: 220304

Omschrijving

Alfanumeriek LCD bedieningspaneel

PRT-KLCD

 

Het Protege Alphanumeric LCD Keypad biedt een gebruiksvriendelijke menselijke interface naar het Protege geïntegreerde systeem en zorgt voor een naadloze en krachtige integratie van toegangscontrole, beveiliging en gebouwautomatisering.

Naast geavanceerde toegangsfuncties omvat het toetsenbord ook systeembewaking en -controle. Geautoriseerde gebruikers kunnen in- en uitschakelen, ingangen bewaken, uitgangen controleren en gebruikerstoegang beheren, allemaal vanuit het gemak van het toetsenbord.

 

Een ergonomisch en vriendelijk display dat overal op het Protégé System Module Network kan worden aangesloten.

Heeft 2 zones aan boord (4 met duplex zone bediening), 1 PGM uitgang, configureerbare beveiliging en display opties. Uniek slim energiebeheer en laag stroomverbruik.

 

  • Ondersteuning voor tweefactorauthenticatie met ID en PIN of kaartlezer en PIN
  • Individuele rapporteerbare dwangcode voor elk LCD-toetsenbord
  • Aanpasbare weergaveopties

Specificaties

{"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMBHS_MICROPHONE":{"label":"Microfoon","value":"Ingebouwd","order":"28","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een microfoon."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"ICT","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}