Zwarte kaartlezer DESFire protocol met Bluetooth en NFC

SKU: 220411

Omschrijving

Zwarte kaartlezer DESFire protocol met Bluetooth en NFC

 

De 220411 is een kaartlezer van het merk ICT en voorzien van een compact en slank design. De kaartlezer ondersteunt multi-technologie wat betekent dat met meerdere toegangsprotocollen de deur geopend kan worden. De deur is te openen met Mifare DESFire, Bluetooth en NFC, dit betekent dat de deuren met tags of zelfs met een smartphone te openen zijn. De leesafstand van de kaartlezer is maximaal 6 cm. De kaartlezer is via RS-485 óf via Wiegand aan te sluiten en wordt extra beveiligd door OSDP encryptie. De installatie van de kaartlezer kan zowel binnen als buiten door de weerbestendige behuizing.

 

ICT is een integratie systeem wat voornamelijk bedoeld is voor toegangscontrole en inbraakbeveiliging. De basis is een controller en door diverse modules te koppelen kan het systeem enorm worden uitgebreid. In totaal kunnen er 128 deuren en 512 componenten aangestuurd worden. Door verschillende licenties zijn de mogelijkheden eindeloos!


Mifare DESFire

Het Mifare DESFire protocol is het hoogst haalbare veiligheidsprotocol onder de kaartlezers op dit moment. Door een driedubbele encryptie is het protocol extra veilig en betrouwbaar. Belangrijk is dat de kaart of tag juist wordt aangeboden doordat het leesbereik klein is. Alle kaartlezers van ICT zijn voorzien van het Mifare DESFire protocol.


Bluetooth en NFC

De kaartlezers van ICT zijn voorzien van multi-technologie. Dat betekent dat er meerdere protocollen worden ondersteund. De kaartlezers zijn standaard voorzien van Mifare DESFire maar de 220411 is ook voorzien van Bluetooth en NFC. Deze protocollen zijn aanwezig in diverse apparaten, tags of kaarten en smartphones. Hierdoor is het dus mogelijk om met een smartphone de deur te openen.


Specificaties

{}