Draadloze diervriendelijke QUAD bewegingsmelder

SKU: 220702

Omschrijving

Draadloze diervriendelijke QUAD bewegingsmelder

IE1261

De draadloze diervriendelijke QUAD bewegingsmelder beschikt over een intelligente slaap
timer met instelbare duur. Ontworpen om te presteren in veeleisende
omgevingen, heeft een detectiebereik van 15 meter, superieure
storingsbestendigheid en een betere bescherming tegen vals alarm triggers zoals trillingen, statische elektriciteit, verlichting, omgevings- en temperatuurveranderingen.

 

Het Inovonics Commercial Mesh Network is speciaal ontwikkeld voor commerciële toepassingen om de meest kosteneffectieve oplossing voor een breed scala aan toepassingen, terwijl het nieuwe normen stelt voor prestaties en betrouwbaarheid in een draadloos sensornetwerk.


Betrouwbaarheid


Inovonics EchoStream 868MHz radio maakt gebruik van een unieke frequentie
hopping, spread spectrum technologie om te voldoen aan de eisen van een
steeds drukkere draadloze wereld.


Flexibiliteit


De flexibiliteit van draadloos is een noodzaak in de dynamische commerciële omgevingen van vandaag. Het zelfconfigurerende EchoStream Commercial Mesh netwerk kan zich aanpassen aan veranderende plattegronden en vereisten in een kwestie van minuten. Nieuwe sensoren kunnen net zo snel aan het netwerk worden toegevoegd als ze kunnen worden gemonteerd.


Schaalbaarheid


De ruggengraat van het EchoStream Commercial Mesh Network van intelligente repeaters kan de dekking uitbreiden tot duizenden sensoren over hele commerciële campussen.


Specificaties

{"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMBHS_MICROPHONE":{"label":"Microfoon","value":"Ingebouwd","order":"28","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een microfoon."},"CUSTITEMTS_DETECTIEMIDDEL":{"label":"Detectiemiddel","value":"PIR","order":"23","tooltip":"Dit veld geeft de detectietechniek van het product weer."},"CUSTITEMTS_TYPEVERBINDING":{"label":"Type verbinding","value":"Draadloos","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product bedraad of draadloos te monteren is."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"ICT","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}