Visonic Draadloos PowerG commercieel magneetcontact (MC-309 PG2)

SKU: 240234

Omschrijving

Visonic Draadloos PowerG commercieel magneetcontact (MC-309 PG2)

 

Speciaal voor commerciële installaties heeft Visonic het MC-309 PG2 magneetcontact ontworpen. Dit magneetcontact ziet er identiek uit zoals de MC-302E (240201), maar heeft een paar belangrijke voordelen. Met name voor deuren die intensief gebruikt worden, zal de batterij van dit contact aanzienlijk langer mee gaan ten opzicht van het standaard magneetcontact, de MC-302E. Bij intensief commercieel gebruik zal de batterij 5 jaar mee gaan en bij residentiële installaties tot 8 jaar.

 

Dit product is bestaande uit een contact en een magneet. Het contact, met daarin de batterij, wordt geplaatst op het vaste deel van het kozijn, de magneet wordt op het bewegende deel van de deur of het raam geplaatst. De ingebouwde reed-schakelaar zal detecteren wanneer het raam of de deur wordt geopend en zal hiervoor een melding versturen naar het alarmsysteem. De magneet dient op maximaal 6mm van het contact geplaatst te zijn voor de beste prestaties.

 

Een ander belangrijk voordeel van dit product zijn de bedrade ingangen, die extra functionaliteiten heeft ten opzichte van de MC302E. Op dit contact zijn namelijk twee aux-ingangen aanwezig voor het aansluiten van bedrade contacten. Beide ingangen ondersteunen normaal gesloten (NC), normaal geopend (NO), enkele eindelijnweerstand (EOL), dubbele eindelijnweerstand (DEOL) en triple eindelijnweerstand (TEOL). Afhankelijk van het paneel en de firmware versie, worden de functies DEOL en TEOL ondersteund. (PowerSeries Pro vanaf FW 1.30). Het product is ook compatibel met onze PowerMaster10 en PowerMaster30 panelen. Dan zal de keuze bestaand uit enkele eindelijnweerstand, normaal gesloten (NC) of normaal geopend (NO) instelling en is slechts 1 bedrade ingang beschikbaar. Het product is ook compatibel met de Qolsys IQ Panel 4, IQ Hub en IQ Pro panelen.

Datasheet:

Datasheet Engels

Handleiding:

Installatiehandleiding Engels


Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"81 x 34 x 25 mm","order":"9","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"53 Gram","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Wit","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMTS_DETECTIEMIDDEL":{"label":"Detectiemiddel","value":"Reedcontact","order":"23","tooltip":"Dit veld geeft de detectietechniek van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_LEDINDICATOR":{"label":"LED indicator","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een LED indicator."},"CUSTITEMCUSTITEM_SABOTAGESCHAKELAAR":{"label":"Sabotageschakelaar","value":"Ja","order":"27","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een sabotageschakelaar."},"CUSTITEMCUSTITEM_TS_DRLS_PRTC":{"label":"Draadloos Protocol","value":"Visonic PowerG","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft het draadloze protocol van het product weer."},"CUSTITEMBHS_KEURMERK":{"label":"Keurmerken","value":"3\u00051\u00052\u00054\u00055\u00056\u00057\u00058","order":"29","tooltip":"Dit veld geeft de keurmerken van het product weer."},"CUSTITEMTS_GRADE":{"label":"Grade","value":"Grade 2","order":"30","tooltip":"Dit veld geeft weer aan welke Grade certificering het product voldoet."},"CUSTITEMTS_TYPEVERBINDING":{"label":"Type verbinding","value":"Draadloos","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product bedraad of draadloos te monteren is."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Visonic","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}