Alarm.com video deurbel

SKU: 218613

Omschrijving

Alarm.com video deurbel

 

De 218613 (ADC-VDB770) is een video deurbel met een compact en slank design. De digitale camera heeft een kijkhoek van 115° horizontaal en 150° verticaal zodat de hele deurpost in beeld is. Via de ingebouwde speaker is het mogelijk om met de deurbel te communiceren door twee-weg communicatie. Op afstand is de deur te openen via de Alarm.com app en hierin kunnen beelden ook worden opgeslagen of via een streaming video recorder. Het is met de Pro video met analytics licentie mogelijk om personen, dieren en voertuigen te detecteren. Dit kan in het geval van bewegingsdetectie, zodra een regio wordt betreden of via lijndetectie. Nadat er detectie plaats heeft gevonden kan er via de twee-weg communicatie gecommuniceerd worden of er kunnen scènes gecreëerd worden in combinatie met de Qolsys.

 Bijvoorbeeld dat de verlichting automatisch aangaat zodra de deurbel beweging detecteert. Via de stille modus is het mogelijk om het geluidsignaal binnen uit te schakelen en dat de melding alleen via de app binnen komt. De 218613 is eenvoudig te installeren middels de twee draden van de originele deurbel. Via wifi wordt de deurbel in het netwerk opgenomen. De deurbel is compatibel met de Qolsys of standalone te gebruiken met de video deurbel ​licentie.


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"9","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"42 x 127 x 38 mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_NACHTZ":{"label":"Nachtzicht","value":"5 meter","order":"17","tooltip":"Dit veld geeft het nachtzicht weer van het product. Het nachtzicht is het aantal meters ver wat in het donker gefilmd wordt."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_KIJKHOEK":{"label":"Kijkhoek ","value":"115° horizontaal - 150° verticaal","order":"14","tooltip":"Dit veld geeft de kijkhoek weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_LEDINDICATOR":{"label":"LED indicator","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een LED indicator."},"CUSTITEM_APPLICATIE":{"label":"Gebruik met applicatie","value":"Ja","order":"33","tooltip":"Dit veld geeft weer of er een applicatie bij het product gebruikt kan worden."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Alarm.com","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}},"10":{"label":"Interface","order":"8","attributes":{"CUSTITEMBHS_MICROPHONE":{"label":"Microfoon","value":"Ingebouwd","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een microfoon."}}},"9":{"label":"Netwerk","order":"7","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_WIFI":{"label":"Wi-Fi ","value":"Ja","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van Wi-Fi."}}}}