Bedrade ABS buitensirene met flitser

SKU: AS610

Omschrijving

Bedrade ABS buitensirene met flitser

De AS610 is een robuuste buitensirene met een ingebouwde, oranje flitser. De sireneduur kan worden bepaald vanuit de inbraakcentrale of handmatig middels de jumpers op 3, 5, 10 of 20 minuten. Met een vermogen van 120dB weet u zeker dat uw alarmmelding niet onopgemerkt blijft!

Deze buitensirene kan tevens ook worden voorzien van een back-up accu. In het geval van spanningsuitval, kan de sirene door blijven functioneren op de back-up accu. Het is ook mogelijk om de buitensirene een alarmsignaal te laten geven bij stroomuitval. De behuizing is tevens voorzien van een sabotageschakelaar die voorkomt dat de behuizing onopgemerkt geopend of verwijderd kan worden.

Specificaties AS610:

  • 120dB vermogen
  • Mogelijkheid voor plaatsen van back-up accu
  • Voeding is 12V DC / 25mA (600mA bij luidalarm)
  • Voorzien van ABS witte kap met oranje flitser
  • Sirene en flitser kunnen afzonderlijk worden aangestuurd
  • Sabotage schakelaar tegen ongewenst openen
  • NCP & INCERT gekeurd

Compatibiliteit AS610:
Geschikt voor alle DSC panelen en inbraakcentrales met een bedrade sirene uitgang.


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMBHS_KEURMERK":{"label":"Keurmerken","value":"1\u00052","order":"29","tooltip":"Dit veld geeft de keurmerken van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_BRAND_SIGN":{"label":"Type Signaalgever","value":"Sirene & Flitser","order":"23","tooltip":"Dit veld geeft de signaalgever weer van het product."},"CUSTITEMTS_TYPEVERBINDING":{"label":"Type verbinding","value":"Bedraad","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product bedraad of draadloos te monteren is."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Aritech","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}