Weerbestendige WDR buiten camera

SKU: AVT450A

Omschrijving

Weerbestendige infrarood buitencamera met een Full-HD resolutie

De AVT450A is een fraaie buitencamera voor een video bewakingssysteem. De camera heeft een chipset met een hoge resolutie van 1080P en zorgt voor een duidelijke weergave van beelden. De camera is tevens voorzien van 30 infrarood LED's. Deze staan garant voor een nachtzicht tot circa 20 meter.

De behuizing van dit product is gecertificeerd volgens IP66 en daarmee geschikt voor buiten toepassingen en vochtige omgevingen. De zeer robuuste beugel aan de achterzijde is van het type 3-axis, hiermee kunt u de camera in diverse posities verdraaien en zo het beeld van de camera rechtzetten. De ingebouwde vaste lens van 3.6mm staat garant voor een vaste brede kijkhoek.

Dit model is uitgerust met een Wide Dynamic Range (WDR) functie. Met een WDR functie kunt u een camera op een ingang richten bijvoorbeeld. De WDR functie zorgt dan dat de persoon duidelijk in beeld is en dat het vele achtergrond ligt gefilterd wordt. Zie de onderstaande afbeelding voor een praktijkvoorbeeld:

Deze camera ondersteund AVtech DCCS technologie. Door het koppelen van deze camera aan een AVtech HD-TVI recorder, kunt u de camera instellen via uw recorder. Dit is mogelijk om lokaal en remote op de recorder te doen, dus gemak van IP techiek en de eenvoud van installatie analoog!


Specificaties