Gemotoriseerde PAN camera met WDR functie

SKU: AVT503SA

Omschrijving

Mini PAN camera met WDR functie

De AVT503SA is een gemotoriseerde PAN camera. Met een PAN camera kunt u draaien wanneer u wilt en zo de positie van de camera aanpassen. Het draaien van de camera kunt u doen middels de recorder, de web-browser, Video Viewer of Eagle-Eyes (Tablet en smartphone). De besturing van deze camera vindt plaats over een coax kabel, hier gaat tevens de video data overheen!

Deze camera is voorzien van een ingebouwde Sony beeldsensor met een resolutie van 1080P voor het weergeven van zeer duidelijke bewakingsbeelden. Deze camera kan worden aangesloten op een traditionele coax kabel en kan worden gekoppeld op een AVTech HD-TVI DVR.

De ingebouwde infrarood LED bied u een nachtzicht tot circa 15 meter. De camera zal automatisch overschakelen van kleur naar zwart / wit beeld. Echter kunt u dit ook aanpassen en de camera constant op kleur of zwart / wit instellen.

Dit model is uitgerust met een Wide Dynamic Range (WDR) functie. Met een WDR functie kunt u een camera op een ingang richten bijvoorbeeld. De WDR functie zorgt dan dat de persoon duidelijk in beeld is en dat het vele achtergrond ligt gefilterd wordt. Zie de onderstaande afbeelding voor een praktijkvoorbeeld:

Deze camera ondersteund AVtech DCCS technologie. Door het koppelen van deze camera aan een AVtech HD-TVI recorder, kunt u de camera instellen via uw recorder. Dit is mogelijk om lokaal en remote op de recorder te doen, dus gemak van IP techiek en de eenvoud van installatie analoog!


Specificaties