Adresseerbare geavanceerde optische rookmelder

SKU: MI-LZR-S3I

Omschrijving

Adresseerbare geavanceerde optische rookmelder


De MI-LZR-S3I is een adresseerbare rookmelder van Morley. De rookmelder maakt gebruik van geavanceerde optische technieken door middel van microprocessoren. Hierdoor worden valse alarmen voorkomen en is de gevoeligheid van de melder tot wel 50x hoger dan die van een standaard rookmelder. De melder wordt geïntegreerd in een analoge brandmeldinstallatie. Dit wil zeggen dat er plaatselijk alarm afgegeven kan worden i.p.v. dat de hele installatie in alarm gaat. De adressering is in te stellen via de twee draaischakelaars op de achterkant. Daarbij is de rookmelder voorzien van een isolator die ervoor zorgt dat de rest van de melders nog blijft functioneren als deze een enkelvoudige storing heeft.

De MI-LZR-S3I is voorzien van een LED indicator die de status aangeeft van de rookmelder. Groen staat voor normale functionaliteit, oranje voor storing of test stand en rood staat voor alarm. De rookmelder is compatibel met een ruim assortiment aan sokkels, waar eventueel een sirene of flitser ingebouwd kan zijn. De standaard sokkel voor de MI-LZR-S3I is de B501AP.


Morley brandmeldsystemen

Morley is een leverancier van brandmeldsystemen en staat bekend om de flexibiliteit. Er is een ruim assortiment aan producten, conventioneel of analoog. Hierdoor is er mogelijkheid om met Morley kleine eenvoudige projecten te installeren maar ook grote complexe projecten. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteitsproducten.


Specificaties MI-LZR-S3I:
  • Geavanceerde optische rookmelder
  • Hogere gevoeligheid
  • Nauwkeurig voor valse alarmen
  • LED indicatoren
  • Voorzien van ingebouwde isolator
  • Extra uitgang voor indicator
  • Gemaakt van PC/ABS
  • Voldoet aan EN54-7 en 17
  • Voldoet aan CPR keuring

Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Nee","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Wit","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Morley","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_BRAND_PROT":{"label":"Protocol","value":"AP Opal","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft het protocol van het product weer"}}}}