Adresseerbare module voor nevenindicatoren

SKU: MI-MM3E/KAC

Omschrijving

Adresseerbare module voor nevenindicatoren

 

MI-MM3E/KAC is een adresseerbare module voor nevenactiviteiten Deze module is ontworpen om te worden geïntegreerd in adresseerbare brandmeldsystemen en biedt functionaliteit voor het aansluiten van nevenapparatuur.

 

De MI-MM3E/KAC-module maakt gebruik van een adresseerbaar protocol, wat betekent dat het individueel kan worden geïdentificeerd en aangestuurd via het brandmeldsysteem. Dit biedt een grote flexibiliteit bij het beheren en monitoren van de aangesloten nevenapparatuur.

 

specificaties van de MI-MM3E/KAC-module

  1. Adressering: De module heeft een uniek adresseerbaar ID, waardoor het systeem de module kan identificeren en communiceren met specifieke nevenapparatuur.
  2. Communicatie: De module maakt gebruik van betrouwbare en robuuste communicatieprotocollen om informatie uit te wisselen met het brandmeldsysteem. Dit zorgt voor snelle en nauwkeurige gegevensoverdracht.
  3. Nevenactiviteiten: De module biedt aansluitpunten voor verschillende soorten nevenactiviteiten, zoals sirenes, flitslichten, deuren, kleppen en andere apparatuur die nodig is voor brandbeveiligingstoepassingen.
  4. Configuratiemogelijkheden: De MI-MM3E/KAC-module kan worden geprogrammeerd en geconfigureerd via het brandmeldsysteem, waardoor specifieke instellingen kunnen worden aangepast aan de behoeften van de installatie.
  5. Bewaking en diagnose: De module biedt functionaliteit voor het bewaken en rapporteren van de status van de aangesloten nevenapparatuur. Eventuele storingen of problemen kunnen snel worden gedetecteerd, waardoor tijdige interventie mogelijk is.
  6.  

Kortom, de MI-MM3E/KAC-module van Morley (Honeywell) is een adresseerbare module voor nevenactiviteiten die een betrouwbare en flexibele oplossing biedt voor het integreren en beheren van verschillende nevenapparatuur in een adresseerbaar brandmeldsysteem.

 


Specificaties

{}