Adresseerbare thermische melder 58°C

SKU: MI-FHSE-S2

Omschrijving

Adresseerbare thermische melder 58°C


De MI-FHSE-S2 is een adresseerbare thermische melder van Morley geschikt tot 58°C. Zodra deze temperatuur in de ruimte wordt bereikt gaat de melder in alarm. De melder wordt geïntegreerd in een analoge brandmeldinstallatie van Morley. Dit wil zeggen dat er plaatselijk alarm afgegeven kan worden i.p.v. dat de hele installatie in alarm gaat. Het adres is in te stellen d.m.v. de draaischakelaars op de achterkant van de MI-FHSE-S2.

De MI-FHSE-S2 is voorzien van twee LED indicatoren die de status aangeeft van de melder. Groen staat voor normale functionaliteit, oranje voor storing of test stand en rood staat voor alarm. De rookmelder is compatibel met een ruim assortiment aan sokkels, waar eventueel een sirene of flitser ingebouwd kan zijn. De standaard sokkel voor de MI-FHSE-S2 is de B501AP.


Morley brandmeldsystemen

Morley is een leverancier van brandmeldsystemen en staat bekend om de flexibiliteit. Er is een ruim assortiment aan producten, conventioneel of analoog. Hierdoor is er mogelijkheid om met Morley kleine eenvoudige projecten te installeren maar ook grote complexe projecten. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteitsproducten.


Specificaties MI-FHSE-S2
  • Thermische melder
  • LED indicatoren
  • Extra uitgang voor indicator
  • Gemaakt van PC/ABS
  • Voldoet aan EN54-5 en 17 klasse

Specificaties