Adresseerbare thermische melder 58°C met isolator

SKU: MI-FHSE-S2I

Omschrijving

Adresseerbare thermische melder 58°C met isolator


De MI-FHSE-S2I is een adresseerbare thermische melder van Morley geschikt tot 58°C. Zodra deze temperatuur in de ruimte wordt bereikt gaat de melder in alarm. De melder wordt geïntegreerd in een analoge brandmeldinstallatie van Morley. Dit wil zeggen dat er plaatselijk alarm afgegeven kan worden i.p.v. dat de hele installatie in alarm gaat. Het adres is in te stellen d.m.v. de draaischakelaars op de achterkant van de MI-FHSE-S2I. Daarbij is de thermische melder voorzien van een isolator die ervoor zorgt dat de rest van de melders nog blijft functioneren als deze een enkelvoudige storing heeft.

De MI-FHSE-S2I is voorzien van twee LED indicatoren die de status aangeeft van de melder. Groen staat voor normale functionaliteit, oranje voor storing of test stand en rood staat voor alarm. De rookmelder is compatibel met een ruim assortiment aan sokkels, waar eventueel een sirene of flitser ingebouwd kan zijn. De standaard sokkel voor de MI-FHSE-S2I is de B501AP.


Morley brandmeldsystemen

Morley is een leverancier van brandmeldsystemen en staat bekend om de flexibiliteit. Er is een ruim assortiment aan producten, conventioneel of analoog. Hierdoor is er mogelijkheid om met Morley kleine eenvoudige projecten te installeren maar ook grote complexe projecten. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteitsproducten.


Specificaties MI-FHSE-S2I
  • Thermische melder
  • LED indicatoren
  • Voorzien van isolator
  • Extra uitgang voor indicator
  • Gemaakt van PC/ABS
  • Voldoet aan EN54-5 en 17 klasse

Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Nee","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Wit","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Morley","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_BRAND_PROT":{"label":"Protocol","value":"AP Opal","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft het protocol van het product weer"}}}}