Alarm.com draadloze videodeurbel en Smart Chime kit (ADC-VDB780B-W115C-BNDL)

SKU: 218614

Omschrijving

Alarm.com draadloze videodeurbel en Smart Chime kit (ADC-VDB780B-W115C-BNDL)


218614

 

Dit pakket bestaat uit:

Alarm.com draadloze videodeurbel (ADC-VDB780B)

Alarm.com Smart Chime (ADC-W115C-INT)

 

De Alarm.com ADC-VDB780B draadloze videodeurbel is een deurbelcamera op batterijen die beschikt over HD-video, Video Analytics voor snelle detectie van personen, Twee-Weg Audio, een breed gezichtsveld en een oplaadbare batterij.


Deze volledig draadloze videodeurbel biedt de flexibiliteit om de perfecte installatieplaats te kiezen zonder afhankelijk te zijn van de bestaande bedrading of bel. De VDB780B dient via Wi-Fi worden verbonden met de Alarm.com Smart Chime (ADC-W115C).


De ADC-VDB780B videodeurbel vereist een ADC-W115C smart chime en kan niet werken zonder. Dit is waarschijnlijk de reden waarom deze deurbel alleen wordt aangeboden in een gebundelde kit met een smart chime.

Er is geen limiet aan het aantal Smart Chimes dat een Alarm.com draadloze deurbelcamera kan laten rinkelen. Als de functie "Send button press notifications to Alarm.com Smart Chime" is ingeschakeld voor een bepaalde deurbel camera op een account, dan zal elke Smart Chime die is aangesloten op dezelfde account afgaan. Alle aangesloten chimes zullen afgaan wanneer de knop van die deurbelcamera wordt ingedrukt.

Het wordt aanbevolen om niet meer dan acht (8) Alarm.com WIFI apparaten aan te sluiten op één ADC-W115C wanneer u deze gebruikt als WIFI extender. Als er meer dan acht (8) apparaten zijn aangesloten, kan dit de prestaties negatief beïnvloeden. De videodeurbel is ook uitgerust met videoanalyse en nachtzicht.

 

Producteigenschappen:

  • Volledig draadloze installatie
  • Oplaadbare (micro USB) batterij (7 uur opladen/ ca. 6 maanden batterijduur)
  • Geavanceerde bewegingsdetectie zorgt voor een verhoogd bewustzijn met tijdige waarschuwingen
  • Twee-weg audio via de mobiele app
  • Flexibele installatie voor optimale weergave
  • 160° horizontale FOV
  • Full HD 1080p opname
  • Wi-Fi-verbinding (2.4GHz) met de Alarm.com Smart Chime (ADC-W115C)
  • Video analyse en nachtzicht

 

Datasheet 218615 videodeurbel (engels)

Datasheet 218616 smart chime (engels)


Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"(W x L x D) 64 x 134 x 30 mm","order":"9","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"5","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMIPCERTIFICERING":{"label":"IP certificering","value":"IP66","order":"6","tooltip":"Dit veld geeft de weerbestendige certificering weer van het product."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_WIFI":{"label":"Wi-Fi ","value":"Ja","order":"29","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van Wi-Fi."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_KIJKHOEK":{"label":"Kijkhoek ","value":"160° horizontaaql, 90° verticaal, 175° diagonaal","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft de kijkhoek weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_TS_DRLS_PRTC":{"label":"Draadloos Protocol","value":"Wi-Fi","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft het draadloze protocol van het product weer."},"CUSTITEM_SOORTBATTERIJ":{"label":"Soort batterij","value":"Lithium batterij","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft het soort batterij weer."},"CUSTITEM_OPLAADBAAR":{"label":"Oplaadbaar","value":"Ja","order":"24","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product oplaadbaar is."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Alarm.com","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}