Wireless Premium hybride 64 zones centrale

SKU: WP8033E-NL

Omschrijving

Wireless Premium hybride 64 zones centrale


De centrale, WP8033E, fungeert als het hart van het inbraaksysteem. Deze centrale biedt ondersteuning voor maximaal 64 draadloze of bedrade zones. Daarnaast is de centrale compatibel met 10 WK250-NL bedienpanelen, 32 afstandsbedieningen, 32 WK141 bedienpanelen, 8 sirene's en maximaal 4 repeaters. De centrale is eventueel naar wens op te delen in meerdere partities, zodat meerdere gebouwen beveiligd kunnen worden met één centrale.


De centrale is voorzien van een krachtige draadloze ontvanger voor de communicatie met draadloze componenten. Alle componenten communiceren via 2-weg communicatie met de centrale waardoor de componenten constant bewaakt en gecontroleerd worden. Tevens zorgt 2-weg techniek in combinatie met geavanceerde technieken zoals TDMA en FHSS voor een langere levensduur van de batterijen. Een draadloos bereik tot 2 km in open veld wordt ondersteund.


De DSC Wireless Premium centrale is standaard voorzien van een PSTN kiezer voor traditionele communicatie naar een meldkamer of telefoonnummer via een analoge telefoonlijn. Daarnaast is het mogelijk om de centrale te voorzien van een optionele LAN of GSM kiezer, of een combinatie van beide.


Een unieke functie van deze hybride inbraakcentrale is de ondersteuning van het SirenNet protocol. Hierdoor wordt het mogelijk om rookmelders met ingebouwde sirene's tevens te activeren bij andere alarmsituaties. Hierdoor beschikt men direct over meerdere binnensirene functionaliteiten met het toepassen van rook en hitte detectoren.


Specificaties WP8033E-NL
  • Twee-weg communicatie voorkomt verlies van meldingen en onnodige her-transmissies.
  • 64 Zones, draadloos of bedraad.
  • Ondersteunt 10 WK250-NL bedienpanelen, 32 afstandsbedieningen, 32 WK141 smalle bedienpanelen, 8 sirene's en 4 repeaters.
  • 48 gebruikerscodes
  • Ondersteunt meerdere partities.
  • Ingebouwde PSTN kiezer, optioneel te voorzien van LAN, GSM/GPRS of beide communicatiemodules.
  • Optionele 8-i/o module, voor 8 in of uitgangen.
  • Ondersteund SirenNet functie

Specificaties