Elektrische sluitplaat, instelbaar (N.O. of N.C)

SKU: ELSTR08-NO

Omschrijving

Elektrische sluitplaat, instelbaar (N.O. of N.C) 165 x 32 x 36 mm


De ELSTR08 elektronische sluitplaat is geschikt voor het gecontroleerd openen van deuren. Deze sluitplaat wordt vrijwel altijd gekoppeld aan een toegangscontrole of intercomsysteem. Deze sluitplaat is enkel geschikt voor deuren met een dagschoot. Indien de deur ook beschikt over een nachtschoot, waardoor de deur op slot gedraaid kan worden, dan is de ELSTR10 serie een geschikt model.

 

Deze sluitplaat is breed toepasbaar doordat de functie van de elektronische sluitplaat aan te passen. Zo is het mogelijk om deze sluitplaat te gebruiken volgens een fail-secure principe en middels een kleine hardware aanpassing om te zetten naar een fail-safe principe. Hierdoor is deze elektronische sluitplaat breed toepasbaar en geschikt voor vrijwel iedere standaard Europese deur.   


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"165 x 32 x 36 mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"12 volt DC","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Zilver","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_STROOMVERBRUIK":{"label":"Stroomverbruik","value":"12V dc - 250 mA","order":"4","tooltip":"Dit veld geeft het stroomverbruik van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"Inbouw","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMTS_FAILSAFE":{"label":"Failsafe","value":"Ja","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van failsafe."},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"RVS","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMTS_RUSTSTAND":{"label":"Ruststand","value":"Normally Open en Normally Closed","order":"23","tooltip":"Dit veld geeft weer wat de ruststand is van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Conas","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}