Elektrische sluitplaat 230 x 40.5 x 30 mm

SKU: ELSTR12-NO

Omschrijving

Elektrische sluitplaat 230 x 40.5 x 30 mm

De ELSTR12-NO (normally open) is een elektronische deurvergrendeling met een N.O. / Fail-Safe configuratie, en wordt dus spanningsloos ontgrendeld.
Bij normaal gebruik zal de deur elektronisch vergrendeld zijn, en alleen te openen via een deurvrijgave knop of een ander toepassing. In het geval van stroomuitval zal de elektronische vergrendeling ook wegvallen en kan de deur dus gewoon geopend worden. Wanneer de relais weer stroom krijgt, zal de deur ook weer vergrendelen. In gevaarlijke situaties is een N.O. / Fail- safe configuratie cruciaal.


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"230 x 40.5 x 30 mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"12 volt DC","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Zilver","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_STROOMVERBRUIK":{"label":"Stroomverbruik","value":"12V dc - 200 mA","order":"4","tooltip":"Dit veld geeft het stroomverbruik van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"Inbouw","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMTS_FAILSAFE":{"label":"Failsafe","value":"Ja","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van failsafe."},"CUSTITEMBHS_MAT":{"label":"Materiaal","value":"RVS","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het soort materiaal van het product weer."},"CUSTITEMTS_RUSTSTAND":{"label":"Ruststand","value":"Normally Open ( NO )","order":"23","tooltip":"Dit veld geeft weer wat de ruststand is van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Conas","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}