Hoog gevoelige laser detector, VIEW det., ivoor

SKU: FSL-751E

Omschrijving

Hoog gevoelige laser detector, VIEW detector, ivoor

De FSL-751E is een adresseerbare hoog gevoelige rookmelder met een laag profiel. Deze melder is voorzien van een uniek design, gebruikmakend van een zeer scherpe laser diode voor het detecteren van rookontwikkeling. Door deze technologie te combineren met een speciale lens en spiegels, reageert deze melder tot wel 50 keer sneller als een normale optische rookmelder. Aan de buitenzijde van de melder bevinden zich twee driekleurige LED's voor de status indicatie van de toestand van de melder (360 graden zichtbaar).

Deze melder is compatibel met alle Notifier intelligente/analoge/adresseerbare brandmeldcentrale. Iedere melder krijgt een eigen adres welke wordt bepaald door 2 draaischakelaars op de achterkant van de melder. U kunt met deze melder een adres in stellen van 0 tot 159.

Deze melder dient te worden gemonteerd op een B501-AP sokkel of op een sokkel met geintegreerde sirene en/of flitser. De melder is tevens voorzien van een extra status uitgang voor het aansluiten en aansturen van een indicator.

Specificaties FSL-751E:
  • Hoog gevoelige laser melder
  • Maximale draadinvoer voor terminals: 2.5mm2
  • Voeding: 15 - 32V DC
  • Afmetingen: 104 x 43mm (met B501AP sokkel)
  • Gewicht: 102 gram (met sokkel)

Specificaties

Algemeen

Merk Notifier