Gigabit PoE+ Single- Mode converter (20km)

SKU: 641002

Omschrijving

Gigabit PoE+ Single- Mode converter (20km)

641002

 

De Intellinet Network Solutions Gigabit PoE+ Media Converter biedt een vereenvoudigde migratie van koper-gebaseerd Ethernet naar Fiber Ethernet en levert tegelijkertijd stroom aan een compatibel apparaat tot 30 watt. Het apparaat creëert de eenvoudige uitbreiding van bestaande netwerken met minimale kosten en complexiteit. De converter is volledig transparant voor het netwerk, zodat het netwerk precies zo werkt als voorheen - alleen kan het nu zowel koper- als vezelmedia ondersteunen.

 

De omvang van een bestaand netwerk uitbreiden.

De converter biedt glasvezelconnectiviteit voor Ethernet-segmenten, waardoor het netwerk nog verder kan worden uitgebreid tussen uitgebreide werkgroepen. Aangezien hij connectiviteit van gebouw tot gebouw biedt zonder de kosten en verstoring die gepaard gaan met de installatie van extra routers, kunnen netwerkbeheerders deze converter snel in hun huidige opstelling opnemen en het netwerk draaiende houden zoals het hoort.

 

Power-over-Ethernet-Plus Geschikt

De Intellinet Gigabit PoE+ Media Converter brengt stroom naar waar er geen is, waardoor het niet nodig is om een elektricien in te huren en elektrische leidingen aan te leggen. En omdat de converter de IEEE 802.3at / 802.3af standaard ondersteunt, is tot 30 watt beschikbaar voor elk compatibel apparaat.

 

Flexibele bekabeling

Netwerkbeheerders kunnen overal in een netwerk glasvezelbekabeling installeren zonder de opstelling van kopergebaseerd Ethernet te veranderen. Dankzij het compacte formaat van de converter kan deze gemakkelijk worden ingezet in elke smalle desktoplocatie of worden gebruikt in een wandmontage-installatie. Meerdere converters kunnen tegelijkertijd worden geïnstalleerd in een 19" rack-mountable chassis.

 

 • Eén 10/100/1000 RJ45-poort ondersteunt een maximale afstand van 100 m (300 ft.)
 • Fiber SC single-mode poort verbindt afstanden tot 20 km (12,4 mijl)
 • Link Fault Passthrough (LFP)-functie voor eenvoudiger netwerkonderhoud
 • Ondersteunt een IEEE 802.3at en IEEE 802.3af-conform PoE-apparaat (bijv. draadloos toegangspunt, VoIP-telefoon, IP-camera, enz.)
 • Biedt een vermogen tot 30 watt voor één PoE-conform apparaat
 • Ondersteunt full-duplex en half-duplex modi met autonome onderhandeling
 • Status-LED's voor stroom en Link/TX voor beide poorten
 • Ondersteunt jumbo frames tot 9 kBytes
 • IP30 slanke metalen behuizing
 • Volledig NDAA-conform
 • Drie jaar garantie

 

Datasheet (Engels)

 

Handleiding (Engels)


Specificaties

{"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Intellinet","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}