4 in 1 dome camera wit 2 MP, 3.6 mm vaste lens

SKU: HD-4ID452H8-W

Omschrijving

4 in 1 dome camera wit 2 MP, 3.6 mm vaste lens


De HD-4ID452H8 is een weer en vandaalbestendige dome camera met een ingebouwde vaste lens van 3.6mm. Dit model is voorzien van 24 IR Led's, waarmee u een nachtzicht heeft van circa 20 meter.
Viscoo 4-in-1 technologie Ervaar het gemak van de revolutionaire Viscoo 4-in-1 technologie. De 4-in-1 techniek biedt u de mogelijkheid om dit model op vele recorders / monitoren te koppelen. U bepaald het protocol van de beelduitgang van dit model. Zo is het mogelijk om deze camera middels een 960H, AHD, TVI of CVI signaal te laten communiceren met bijvoorbeeld een recorder. Een model voor alle type analoge aansluitingen!
De camera is eenvoudig te monteren middels een 3-axis montage voet. Middels het 3-axis mechanisme kunt u de camera zowel tegen wanden als plafonds plaatsen en de camera de gewenste richting op kunt richten. Optioneel is het mogelijk om deze camera met L-beugel te monteren. Hiermee kunt u uw bekabeling gemakkelijk opbergen en is het mogelijk om de camera recht naar beneden te richten.


Specificaties HD-4ID452H8
  • Weerbestendig IP66 gecertificeerd
  • 1/3" SONY IMX225 CMOS chipset (2 MP)
  • Lichtgevoeligheid: 0.001 Lux
  • 3-Axis volledig instelbaar
  • Voorzien van 24 IR Leds
  • 20 meter nachtzicht (IR)
  • 3.6 mm vaste lens
  • Afmetingen: 94 x 94 x 70 mm
  • Voeding: 12V DC/650mA
  • Leverbaar in witte en zwarte behuizing

Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"5","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMHS_VANDAAL":{"label":"Vandaalbestendig","value":"Ja","order":"7","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een vandaalbestendige behuizing."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_CAM_RES":{"label":"Resolutie","value":"2 MP","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft de beeldresolutie weer van het product. Een resolutie betreft het aantal pixels dat een beeld bevat."},"CUSTITEMTS_SOORTLENS":{"label":"Soort lens","value":"Vaste lens","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft de soort lens weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_NACHTZ":{"label":"Nachtzicht","value":"20 meter","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft het nachtzicht weer van het product. Het nachtzicht is het aantal meters ver wat in het donker gefilmd wordt."},"CUSTITEM_BHS_LUX":{"label":"LUX","value":"0.001","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft het aantal lux weer van het product. Hoe lager het aantal lux hoe minder lichtinval het product nodig heeft om kleurenbeeld te filmen."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Viscoo","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}