PowerSeries Neo hybride 32 zones centrale met behuizing

SKU: HS2032NKE

Omschrijving

DSC PowerSeries Neo hybride 32 zones centrale met behuizing


De PowerSeries Neo inbraakpanelen vormen een krachtige range aan hybride inbraakcentrales, voorzien van de laatste innovaties op het gebied van alarmsystemen. Ieder paneel is modulair uitbreidbaar met zowel bedrade als draadloze zones. Het paneel voldoet aan alle Europese beveiligingsnormen om te voldoen aan klasse 2.


DSC PowerG techniek

Alle PowerSeries Neo inbraakpanelen zijn voorzien van PowerG techniek. De PowerG techniek is de krachtigste draadloze alarmtechniek binnen de inbraakmarkt. Het paneel ondersteunt hierdoor volledige 2-weg techniek en kan een range bieden van maar liefst 2 kilometer in open gebied. Het bereik is eventueel te versterken met repeaters.

PowerSeries Neo inbraakcentrales communiceren draadloos over 3 frequenties. Zo beschikt dit paneel over 62 verschillende subfrequenties, verdeeld over 433, 868 en 922Mhz. Het systeem voert maar liefst 64 scans per seconde uit over de verschillende frequenties om zo een uiterst stabiele communicatie te bieden voor draadloze componenten! Door de speciale multi-kanaal hopping technologie worden data pakketjes in tijdsloten gedeeld om zo sneller en meer data te versturen!


Brede range aan draadloze componenten

Met de komst van de Powerseries Neo inbraakpanelen, heeft DSC ook een brede range aan draadloze componenten. Zo is het mogelijk om 2-weg bedienpanelen toe te passen met of zonder ingebouwde proximity lezers, eventueel gecombineerd met spraakberichten.


Mobiele applicatie en video verificatie

Het alarmsysteem is volledig te bedienen middels een uitgebreide app van DSC. Dit kan eventueel worden uitgebreid met een dienst van www.alarm.com om meer functionaliteit en opties toe te voegen aan de bediening van uw systeem. Daarnaast is het mogelijk om beelden op te vragen van de sensoren en kunnen deze worden doorgemeld naar een meldkamer.


Specificaties HS2032NKE
  • Gebruiksvriendelijk menu en eenvoudig te bedienen
  • 8 tot 32 zones, 8 zones on-board
  • Uitbreidbaar tot 32 bedrade of draadloze zones
  • 2 programmeerbare uitgangen, uitbreidbaar tot 38 uitgangen
  • 4 Partities
  • 72 Gebruikerscodes
  • Geheugenbuffer voor 500 gebeurtenissen
  • Maximaal 8 draadloze repeaters
  • Dit product wordt geleverd in een stalen behuizing, PC5003C
  • Geleverd inclusief een transformator

Specificaties

Algemeen

Merk DSC
Aantal Zones 32
Aantal zones on board 8
Aantal partities 4
PGM uitgangen 2
Aantal gebruikerscodes 75
Type verbinding Hybride
Keurmerken 312
Grade Grade 2

Fysieke Eigenschappen

Afmetingen 248 x 298 x 78 mm