PowerSeries Pro 32 zones met ABS behuizing en 3G kiezer

SKU: HS3032-KIT2EN

Omschrijving

PowerSeries Pro 32 zones met ABS behuizing en 3G kiezer


De HS3032-KIT2EN is een 32 zones centrale uit de PowerSeries Pro serie. De centrale wordt geleverd in een ABS behuizing met sabotageschakelaar en voedingsadapter. Het is mogelijk om 32 bedrade of draadloze detectoren aan de centrale te koppelen. Er zijn 8 bedrade zones on board of er kan gebruik gemaakt worden van uitbreidingsmodules. . Het voordeel van de PowerSeries Pro is dat deze standaard voorzien is van een LAN kiezer on board en de HS3032-KIT2EN wordt geleverd met een 3G kiezer. Ook ondersteunt de centrale flexibele weerstanden waardoor het mogelijk is om de PowerSeries Pro bij overname van andere centrales te gebruiken. Het programmeren van de HS3032-KIT1EN is erg eenvoudig met de Wi-Fi USB adapter of via de micro SD poort op de print. Natuurlijk is dit nog steeds mogelijk via de PC Link en via de onboard IP module.


De PowerSeries Pro is compatibel met de modules van de PowerSeries Neo maar er kan dan géén gebruik gemaakt worden van de flexibele weerstanden.

Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"368 x 489 x 108 mm","order":"9","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"2,75 kg","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMBHS_MICROPHONE":{"label":"Microfoon","value":"Ingebouwd","order":"28","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een microfoon."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEBRUIKERSCODES":{"label":"Aantal gebruikerscodes","value":"72 gebruikercodes","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal gebruikers weer."},"CUSTITEM_BHS_FLEX_WEERST":{"label":"Flexibele weerstanden","value":"Ja","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van flexibele weerstanden."},"CUSTITEMCUSTITEM_SABOTAGESCHAKELAAR":{"label":"Sabotageschakelaar","value":"Ja","order":"27","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een sabotageschakelaar."},"CUSTITEMCUSTITEM_PARTITIES":{"label":"Aantal partities","value":"4 partities","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft de maximum aantal partities weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_ZONESONBOARD":{"label":"Aantal zones on board","value":"8","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft het aantal bedrade zones op de print weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_PGMUITGANG":{"label":"PGM uitgangen","value":"4","order":"14","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal PGM uitgangen weer."},"CUSTITEMTS_TYPECOMMUNICATIE":{"label":"Type communicatie","value":"IP / GPRS","order":"24","tooltip":"Dit veld geeft de communicatie verbinding van het product weer."},"CUSTITEMBHS_AANT_ZON":{"label":"Aantal Zones","value":"32","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal zones van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_TS_DRLS_PRTC":{"label":"Draadloos Protocol","value":"DSC PowerG","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft het draadloze protocol van het product weer."},"CUSTITEMTS_GRADE":{"label":"Grade","value":"Grade 3","order":"30","tooltip":"Dit veld geeft weer aan welke Grade certificering het product voldoet."},"CUSTITEMTS_TYPEVERBINDING":{"label":"Type verbinding","value":"Hybride","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product bedraad of draadloos te monteren is."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"DSC","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}