IP intercom kit met 7" binnenpost (IPK03)

SKU: 142104

Omschrijving

IP intercom kit met 7" binnenpost (IPK03)

142104

DNAKE IP Video Intercom kit is een complete oplossing die bestaat uit een deurstation (buitenpost), een binnenmonitor en accessoires om te monteren. De nieuwe IP intercom kit is direct klaar voor gebruik en vereist geen speciale programmering. Ervaar het gemak van de intercom terwijl je gelijktijdig je veiligheid thuis verhoogt met de IP intercom kit (IPK03).

 

De intercomkit bestaat uit:

SIP 7" binnenpost E216 (Linux Version)

De E216 is een 7” touchscreen binnenpost van het merk DNAKE. De binnenpost ontvangt oproepen van de buitenpost of video deurbel. Deze kunnen eenvoudig beantwoord worden via het scherm, vervolgens ontstaat er een video verbinding met degene die voor de deur staat. Op afstand kan de deur geopend worden via de 142052 of via de app. De binnenpost maakt gebruik van het Internet Protocol en wordt eenvoudig aangesloten via UTP kabel. De intercoms van DNAKE ondersteunen PoE wat betekent dat via de UTP kabel voeding en data wordt verzonden. Ook is de binnenpost voorzien van 8 alarmingangen om componenten te koppelen, 1 RS485 poort voor het aansluiten van huisautomatisering en het is mogelijk om 8 beelden te bekijken van gekoppelde bewakingscamera’s. De binnenpost maakt gebruik van het Linux besturingssysteem en is eenvoudig te installeren via de webinterface.

- 7" capacitief aanraakscherm, 1024 x 600
- Videobewaking van DNAKE IP intercoms & IPC
- HD kwaliteit audio en video communicatie
- 8-kanaals alarm ingang, 1 x RS485
- Gevoed door PoE of stroomadapter (DC12V/2A)
- Ondersteuning voor opbouw- en desktopmontage (optioneel)
- Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface, gemakkelijk te begrijpen
- Snelle installatie en beheer op afstand via webinterface
- Eenvoudige integratie met liftbesturingssysteem

 

SIP-videodeurbel met één beldrukker en kaartlezer (S212)

De S212 is een videodeurbel/ buitenpost van DNAKE en is voorzien van één beldrukker en een kaartlezer. De intercom zit in een aluminiumlegering behuizing en is uitgerust met 2 relais voor het bedienen van elektrische sloten of elektrische belastingen. Via de beldrukker op de buitenpost wordt je in verbinding gebracht met de binnenpost of mobiele telefoon (Smart Life smartphone APP) van de eigenaar, waardoor er een videogesprek gevoerd kan worden.

De deur kan dan ook geopend worden via de binnenpost of Smart Life Smartphone APP. Door de ingebouwde kaartlezer kan er ook toegang worden verschaft via een IC Card (13.56 MHz) of ID Card (125kHz) of APP.

De buitenpost is bestand tegen extreme temperaturen (-40℃ tot 55℃) en is weerbestendig volgens IP65, dus prima buiten te gebruiken. Hij is vandaalbestendig volgens IK08 en bovendien geeft de videodeurbel een sabotage-alarm door als iemand het probeert open te breken.

De ingebouwde 2MP HD camera heeft een kijkhoek van maar liefst 110° en heeft daarmee dus een goed overzicht van wat er voor de deur afspeelt. In het donker helpen 3 LED indicatoren het zicht te verlichten.
Door het SIP protocol en de PoE poort is het gemakkelijk aan te sluiten op een IP Netwerk en kan dankzij het gebruik van de ONVIF-standaard geïntegreerd worden in domoticasystemen of beheerd worden door apparaten van derden.

  • Aangedreven door PoE of netadapter (DC12V/2A)
  • Steunt IC (13.56MHz) & ID (125kHz) kaart, NFC
  • 3 indicatielichten
  • 2 gesteunde relais
  • Sabotage alarm

 

Datasheet (engels)


Specificaties

{}