IQ Panel 4 Hub met PowerG (868MHz) en Z-wave

SKU: 218070

Omschrijving

De IQ 4 Hub is een geavanceerd smart home systeem. Het paneel bied ondersteuning voor PowerG beveiligingssensoren. Het heeft een ingebouwde LTE kiezer en bied ondersteuning voor dual-band Wi-Fi. Met dit systeem beschik je over een krachtige gateway om een unieke combinatie tussen een alarmsysteem, intercom, toegang, video en smart home (domotoica) te maken! 

 

Het paneel bied ondersteuning voor het geavanceerde en gecodeerde PowerG signaal en is voorzien van een rolling-code encryptie. Het paneel en de sensor synchroniseren en versleutelen zich tijdens het programmeren. Vanaf dat moment is elk signaal dat tussen de sensor en het paneel wordt verzonden anders, waarbij enkel de sensor en de IQ 4 Hub weten wat het opvolgende datasignaal hoort te zijn. Hierdoor kan de versleuteliong niet gekopieerd worden en opnieuw worden verzonden waardoor jij een zeer betrouwbaar systeem in huis hebt! 

 

De IQ 4 Hub is voorzien van dezelfde gebruikersvriendelijke interface als het IQ Panel 4 systeem. Ten opzichte van het IQ Panel 4 systeem heeft dit systeem geen camera aan de voorzijde van het paneel en is er maar slechts een luidspreker en een sirene van 85 dB geintegreerd en een enkele microfoon. Tevens is er geen 2-weg spraakondersteuning met een meldkamer mogelijk en kan de IQ base niet gekoppeld worden. Het paneel kan ook niet uitgebreid worden met meerdere protocollen naast PowerG en Z-wave. 

 

Het IQ 4 Hub systeem bied ondersteuning voor maximaal 4 partities, 128 PowerG zones, 137 Z-wave huisautomatiseringsproducten en 242 gebruikerscodes. 

 

Download gebruikershandleiding (Engels)

Download installatiehandleiding (Engels)


Specificaties

{"5":{"label":"Algemeen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"155 x 191 x 26 mm","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Wit","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_GEBRUIKERSCODES":{"label":"Aantal gebruikerscodes","value":"242","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal gebruikers weer."},"CUSTITEM_BHS_FLEX_WEERST":{"label":"Flexibele weerstanden","value":"Nee","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van flexibele weerstanden."},"CUSTITEMTS_BEDIENPANEEL":{"label":"Bedienpaneel","value":"Touch screen","order":"17","tooltip":"Dit veld geeft het soort bedienpaneel weer."},"CUSTITEMTS_RFONTVANGER":{"label":"RF ontvanger","value":"Ja","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een RF ontvanger."},"CUSTITEM_BHS_INBRAAK_PROX":{"label":"Prox Lezer","value":"Nee","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een prox lezer."},"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"Opbouw","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_PARTITIES":{"label":"Aantal partities","value":"4","order":"13","tooltip":"Dit veld geeft de maximum aantal partities weer."},"CUSTITEMBHS_AANT_ZON":{"label":"Aantal Zones","value":"128","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal zones van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_TS_DRLS_PRTC":{"label":"Draadloos Protocol","value":"DSC PowerG","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft het draadloze protocol van het product weer."},"CUSTITEMBHS_KEURMERK":{"label":"Keurmerken","value":"3\u00051\u00054\u00055","order":"29","tooltip":"Dit veld geeft de keurmerken van het product weer."},"CUSTITEMTS_GRADE":{"label":"Grade","value":"Grade 2","order":"30","tooltip":"Dit veld geeft weer aan welke Grade certificering het product voldoet."},"CUSTITEMCUSTITEM_FREQUENTIE":{"label":"Frequentie","value":"868 MHz","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft de frequentie weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Qolsys","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}