• Start
  • >
  • Dome camera 8 MP, 2.7-13.5 mm gemotoriseerde lens

Dome camera 8 MP, 2.7-13.5 mm gemotoriseerde lens

SKU: 150227

Omschrijving

Dome camera 5 MP, 2.7-13.5 mm gemotoriseerde lens


De Milesight vandaalbestendige is een dome camera uit de MileSight Pro Serie. Dit model is voorzien van een gemotoriseerde lens waarmee u op afstand de kijkafstand, iris en focus van het model kunt aanpassen. Hierdoor is het model zeer breed toe te passen, hierbij kunt u denken aan parkeergarages, poorten, opritten, etc. Het model is voorzien van een hoge lichtgevoeligheid waarbij het model een zeer lichtgevoelig is en bij zeer weinig licht een gedetaileerd kleurenbeeld kan bieden. Aangevuld met een scherpe full HD resolutie van 5MP beschikt u over duidelijke beelden, zowel overdag als 's nachts. Daarnaast is dit Pro model ook voorzien van diverse extra opties. Zo is in het model een microfoon voorzien voor het maken van audio opnames. Tevens is een ingebouwde MicroSD kaartlezer aangebracht om het model standalone toe te passen met een opslagkaart tot maximaal 128Gb. De alarmingangen op het model bieden de mogelijkheid om extra sensoren te koppelen voor een betrouwbare bewegingsdetectie. Dit model bied een ondersteuning voor PoE (Power-over-Ethernet) en kan direct worden aangesloten op een PoE ondersteunende switch of netwerkvideorecorder. Middels PoE kan men met een enkele UTP kabel zowel data, video als voeding over een en dezelfde netwerkkabel laten verlopen.


120dB Super WDR

Milesight's sensor gebaseerde WDR techniek zorgt ervoor dat de camera beter beeld details kan waarnemen met een ware kleure reproductie, zelfs onder zware omstandigheden met veel achtergrond verlichting en hoge contrast verschillen. De ratio van het lichtste signaal gedeeld door het donkerste licht signaal wordt ondersteund tot 120dB.


Smart IR II

De IR-LED-technologie is geüpgraded voor video's met een kijkbereik tot 50 m (80 m). Eén LED aan de bovenkant werkt als High Beam, terwijl de andere twee aan de onderkant als Low Beam voor een betere beeldkwaliteit en -kwaliteit zorgen, ongeacht de objectafstand. Ook kan de sterkte van de LED handmatig of automatisch worden aangepast op basis van de zoomfactor.


Gemotoriseerde Zoom Lens

Voorzien van een gemotoriseerde zoom en focus lens. De MileSight pro dome camera series bieden u de mogelijkheid om op afstand de kijkafstand, iris en focus aan te passen. Hierdoor is dit model geschikt voor lange afstandsbewaking zoals parkeergarage's, snelwegen en poorten.


Kantel ontwerp

Het speciale kantel ontwerp heeft als doel de installatieproblemen tot een minimum te beperken. Deze revolutionaire innovatie vergroot de ruimte om eenvoudig een kabelverbinding te maken met de camera, waardoor uw inspanningen bespaard zullen blijven.


Geïntegreerd kabel beheer

Dit model is voorzien van een geavanceerd kabel beheer systeem. De kabel kan eenvoudig door de behuizing gehaald worden en direct worden afgemonteerd aan de binnenzijde. Aan de binnenzijde bevindt zich een voeding, PoE en alarminterface.


3de Generatie Dot Matrix IR Leds

Om tijdens de nacht beelden goed zichtbaar te maken, gebruikt de MileSight Pro dome camera de 3de generatie dot matrix IR LED's. Deze LED's garanderen een uitstekende beeldkwaliteit, lange levensduur en energie-efficiëntie.


3-Axis mechanisch ontwerp

Dit model is voorzien van een 3-axis mechnisme voor snelle en eenvoudige aanpassing voor de camera's kijkhoek, waardoor u deze zeer precies kunt bepalen.


P-Iris control

Deze camera maakt gebruik van de P-IRIS technologie. Deze Pro Dome camera is in staat om de iris te optimaliseren onder alle licht omstandigheden, waardoor afbeeldingen beschikken over een beter contrast, helderheid, resolutie en diepte.


Montage Beugel

Voor installateurs is het lastig om camerabehuizing vast te houden en de schroeven in de muur te bevestigen. Om het model installateurs-vriendelijk te maken, optimaliseerde Milesight de hardwarestructuur om dat te voorkomen met een dunne montagebeugel, hierdoor kan eerst de montagebeugel op de gewenste locatie worden bevestigd en vervolgens de camerabehuizing plaatsen.


Specificaties

Algemeen

Merk Milesight
Resolutie 8 MP
Type sensor 1/2.8” progressieve scan CMOS
Soort lens Gemotoriseerde lens
Kijkhoek 33 - 96⁰
Nachtzicht 35 - 50 meter
Starlight Nee
LUX 0.01
WDR Ja
WDR waarde 120 dB
Netwerk protocol IPv4/IPv6, ARP, TCP, UDP, RTCP, RTP, RTSP, RTMP, HTTP, HTTPS, DNS, DDNS, DHCP, FTP, NTP, SMTP, SNMP, UPnP, Bonjour, SIP, PPPoE, VLAN, 802.1x, QoS, IGMP, ICMP, SSL
ONVIF protocol Ja
Alarm meldingen 123
Micro SD kaart Ja
Max. geheugen micro SD kaart 256 GB
Microfoon Ingebouwd
VCA functies Ja
Welke VCA functies 1234567

Fysieke Eigenschappen

Camera Kleur Wit
PoE Ja
Weerbestendig Ja
Certificering weerbestendigheid IP67
Vandaalbestendig Ja
Certificering vandaalbestendigheid IK10
Afmetingen 143 x 108.4 mm
Gewicht 1100 gr