Mini NVR 9 kanaals zwart met 4 PoE poorten

SKU: 150101B

Omschrijving

Mini NVR 9 kanaals zwart met 4 PoE poorten

Met de MileSight 9 kanaals mini NVR beschikt u over een zeer krachtige en toch compacte opname oplossing. Deze fraaie ontworpen video opname recorder ondersteund maximaal 9 IP kanalen voor opname.


Plug and Play

De Milesight 9 kanaals H.265 mini PoE NVR ondersteund 4 onafhankelijke PoE ingangen voor eenvoudige verbinding en configuratie van netwerk camera's. Deze poorten zorgen voor een voeding, video, audio en data over een enkele UTP kabel. De NVR zal de camera automatisch detecteren, configureren en het live beeld van de camera tonen wanneer de kabel geplaatst is. Hiermee voorkomt men dat er veel tijd en expertise benodigd is om een vlekkeloos installatie uit te voeren.


4K Video Kijkervaring

Milesight 4K H.265 Mini PoE NVR Series bieden u een algehele nieuwe gebruiksvriendelijke interface. Wanneer u een 4K camera netwerk camera opent, decodeert het apparaat direct een 4K live video en opname stream om gebruikers een ultra-hoge-definitie beeldervaring te bieden.


Krachtige decodering en opname prestaties

Milesight 4K H.265 Mini PoE NVR Series is de perfecte oplossing waarbij robuuste decodering en opname prestaties vereist zijn. Hierdoor kan dit model tegelijkertijd 2 kanalen 4K UHD, 4 kanalen 4MP en 8 kanalen 1080P netwerk camera's terugspelen, terwijl er op 9 kanalen in 5MP hoge resolutie wordt opgenomen.


Desondanks het ontwerp van een zo compact mogelijke behuizing, is de 4K H.265 mini PoE NVR voorzien van een grote range aan poorten zoals een HDMI poort, 2 USB poorten, 4 PoE poorten en een LAN poort. Deze Milesight 4K H.265 Mini PoE NVR is voorzien van 1 SATA interface, met een plug en play ondersteuning voor 10Tb aan interne opslagcapaciteit.


Goede hitte verdeling

Ventilatie openingen aan de onder en bovenzijde van de recorder, een intelligente ventilator aan de binnenzijde van deze Mini PoE NVR, zorgen voor een goede luchtdoorstroming ter bescherming van de coponenten. Daarnaast beschikt deze recorder over een innovatief thermisch ontwerp. De aluminium behuizing is voorzien van een speciaal paneel voor het verbeteren van de hitte verdeling.


Specificaties MileSight 150101B

  • 9 Kanaals NVR met 4 poorten PoE.
  • Zwarte behuizing
  • tot 4K/8MP opnameresolutie.
  • Ondersteund H.265 / H.264 camera's
  • Ondersteund HDD tot 10Tb, max. 1 stuks.
  • Voorzien van 1 RJ45 Gigabit netwerkpoorten (WAN)
  • Voorzien van 2 USB 2.0 interfaces.
  • Voorzien van 1 HDMI uitgang
  • Compatibel met ONVIF camera's
  • Voeding: DC 48V 1.25A.

Specificaties