PoE-switch 24-poorten

SKU: 150971

Omschrijving

PoE-switch 24-poorten

De 24-poorts PoE-switch van Milesight is een eenvoudige oplossing om apparaten op uw netwerk aan te sluiten. Het biedt flexibele keuzemogelijkheden voor diverse toepassingen.

Deze switch herkent automatisch de aangesloten apparaten en voorziet deze tegelijkertijd van stroom. Door de gegevens via één enkele PoE-kabel te verzenden, wordt het uitrollen van het netwerk in afgelegen gebieden zonder stopcontact vergemakkelijkt.

De switch beschikt over meerdere 24 x 10/100Mbps PoE poorten en 2 x 1000Mbps poorten. De switch biedt een maximaal vermogen van respectievelijk 400W voor alle 24 PoE poorten of 30W voor elke afzonderlijke PoE poort, waardoor gebruikers verschillende cameravariaties kunnen configureren met tot 14,8Gbps schakelcapaciteit, non-blocking ontwerp en volledige link-speed forwarding.

De Milesight PoE-switchserie biedt een vloeiende transmissie tussen de apparaten.
Tegelijkertijd wordt de betrouwbaarheid van de datatransmissie gegarandeerd door de zelfaanpassende poorten die zowel IEEE 802.3x Full-Duplex Communication als Half Duplex Communication (Backpressure) ondersteunen.

 


Belangrijkste kenmerken:

Poorten: 24 x 10/100 Mbps PoE poorten en 2 x 1000 Mbps poorten.
PoE-protocol: IEEE 802.3af/at
Maximale capaciteit van 400W voor alle PoE poorten en 30W per afzonderlijke poort
RJ45 poort ondersteunt 10/l00Mbps Auto MDI/MDIX.
Beschikbaar voor draadloze en netwerkcamera's via CAT 5 kabel.
Overspanningsbeveiliging: Beschermt het apparaat tegen blikseminslag en andere
elektrische gevaren.

 

De PoE Priority functie zal de switch beschermen wanneer deze overbelast is. Als het verbruik van alle apparaten hoger is dan gespecificeerd, zullen de poorten van de switch gesorteerd worden op prioriteit, Port1, Port2, Port3 etc. Dan zal de stroomvoorziening van de laagste prioriteit worden uitgeschakeld.

 

 

Datasheet (engels)


Specificaties

{"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Milesight","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}