Uniview 43" LED monitor met VGA en HDMI ingang

SKU: MW3243-F-V

Omschrijving

Uniview MW3243-F-V 43″ 1080P LED-monitor

De Uniview MW3243-F-V is een 43″ LED-monitor van hoogwaardige commerciële kwaliteit met een volledige 4K resolutie. Deze serie van monitoren zijn speciaal ontwikkeld voor de beveiligingsindustrie. Ook in situaties waarbij een 24/7 monitoring gewenst is, bieden deze monitoren de oplossing!

De monitoren zijn voorzien van hoge prestaties en zijn de perfecte uitbreiding op een Uniview of TPV videobewakingssysteem. De MW3243-F-V is voorzien diverse technologieën om een perfecte kleurweergave te bieden. Daarnaast is het scherm voorzien van een grote kijkhoek (178°(H)/ 178°(V)) waarbij kleurverschuiving nauwelijks zal plaatsvinden.

Het scherm is voorzien van twee HDMI, twee DisplayPort en een audio-uit aansluiting. Geluiden zijn hoorbaar op de monitor via HDMI of audio ingang via de 2 ingebouwde speakers van 5W. De monitor wordt zonder voet geleverd, je dient een extra muur of plafondbeugel mee te bestellen voor de montage van deze monitor.

Specificaties:

 • Ware kleuren voor perfecte kleurweergave
 • Brede kijkhoek: 178°(H)/ 178°(V)
 • Geen kleurverschuiving vanuit elke kijkhoek
 • Specifiek menuontwerp, eenvoudig te bedienen, meertalig
 • Ondersteunt 7*24-werking en lager stroomverbruik
 • Signaal adaptief herkennen
 • VESA standaard beugel 100 x 100
 • Betrouwbare digitale verwerking voor een goede en levendige video ervaring
 • Professioneel thermisch ontwerp om de levensduur van de apparatuur te verlengen
 • Het scherm kan blauw licht verminderen, waardoor je ogen beter beschermd worden
 • Hoge lichtdoorlatendheid, uniforme helderheid, rijke kleuren, breed kleurengamma

Download datasheet


Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"715 x 425 x 44mm","order":"9","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_VOEDING":{"label":"Voeding","value":"100-230V AC","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft de voeding weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"6.8 Kg","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMCUSTITEM_BHS_KIJKHOEK":{"label":"Kijkhoek ","value":"178°(H)/ 178°(V)","order":"15","tooltip":"Dit veld geeft de kijkhoek weer van het product."},"CUSTITEM_INCHES":{"label":"Inches","value":"31.5\"","order":"32","tooltip":"Dit veld geeft de aantal inches weer van het product."},"CUSTITEM_VESA":{"label":"Type VESA","value":"75 x 75","order":"33","tooltip":"Dit veld geeft het type VESA weer van het product."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Uniview","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}