86" LED smartboard

SKU: MW3586-T-A

Omschrijving

86" LED interactief smartboard

Met deze 86” interactieve LED smartboard oplossing (MW3586-T-A) breng je presentaties naar een nieuw niveau. Bied je cursisten of kijkers een prettige kijkervaring met deze 4K presentatiemonitor. Het scherm is voorzien van een speciale D-LED technologie. Dit brengt het enorme voordeel mee, in tegenstelling tot vele andere merken, dat het scherm te dimmen is. Hierdoor kun je het scherm aanpassen aan de omgeving waarin de presentatie wordt gegeven.

 

Het scherm zelf is voorzien een metalen behuizing met aan de voorzijde 4mm AG anti-glare gehard glas waardoor het scherm beschermd wordt tegen krasjes en beschadigingen.

 

Het scherm is voorzien van een Android gebaseerd besturingssysteem waardoor het mogelijk is om het scherm uit te breiden met, op Android gebaseerde, apps. Naast de mogelijkheid om presentaties te geven, bied het scherm ook een grote interactiviteit door de mogelijkheid te bieden om aantekeningen te maken met bijgeleverde pennen. Zo kun je makkelijk tekeningen maken of aantekeningen maken tijdens je presentatie.

 

De draadloze schermdeel technologie maakt het mogelijk om vanaf een laptop of PC, draadloos een presentatie te delen met dit interactieve display. Zo voorkom je dat je dient te knoeien met kabels en kun je gemakkelijk vanuit je stoel een presentatie starten en bedienen. De software hiervoor wordt kosteloos bijgeleverd.

 
Het scherm is voorzien van 3 HDMI-, 1 VGA, 1 Audio, 1 YPBPR, 1 AV in, 2 TOUCH-USB en 4 USB ingangen. Optioneel is een integreerbare PC mee te bestellen, geschikt voor onder andere Windows 10/11 of andere platformen. Bekijk hiervoor de aanverwante producten onder dit artikel. Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"1953.80 x 1178 x 96 mm","order":"9","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"76 kg","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Uniview","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}