Mini bullet camera 2 MP, 2.8 - 12 mm gemotoriseerde lens

SKU: 150301

Omschrijving

Mini bullet camera 2 MP, 2.8 - 12 mm gemotoriseerde lens


Kwaliteit, compact en ultra-high defenition zijn zomaar een paar kenmerken van deze krachtige mini bullet camera van MileSight. Hoewel de behuizing mini is, zijn de specificaties op zijn allerminst klein te noemen. Ten eerste is de resolutie van de camera maarliefst 2 MegaPixel, hierdoor beschikt u over beelden in een hoge kwaliteit en zult u veel details in beeld zien. Ten tweede is het model voorzien van zeer geavanceerde functies voor het optimaliseren van de bewakingsbeelden. De 140dB WDR technologie zorgt ervoor dat u bij zeer veel tegenlicht toch details herkenbaar blijft houden. De vele VCA functies, die gratis bijgeleverd worden, kunnen worden gebruikt om van dit model een slim detectiemiddel te maken. Zo zijn de volgende functies voorzien, gebied bewaking, geavanceerde bewegingsdetectie, sabotage detectie, kruislijn detectie, rond dwalende personen, personen detectie en personenteller. De ingebouwde MicroSD / SDHC / SDXC kaartlezer bied de mogelijkheid tot het lokaal opslaan van beelden. Opslagkaarten tot 128Gb worden ondersteund en kunnen een constante of volgens triggers opnames starten. De MileSight Mini Bullet is zeer lichtgevoelig (0.0006 Lux in kleur) en is voorzien van een Smart-IR functie voor het bieden van een nachtzicht tot circa 45 meter. Deze camera beschikt over een IP67 gecertificeerde weerbestendige behuizing waardoor het model voor zowel binnen als buiten videobewaking geschikt is.


140dB Super WDR

Milesight's sensor gebaseerde WDR techniek zorgt ervoor dat de camera beter beeld details kan waarnemen met een ware kleure reproductie, zelfs onder zware omstandigheden met veel achtergrond verlichting en hoge contrast verschillen. De ratio van het lichtste signaal gedeeld door het donkerste licht signaal wordt ondersteund tot 140dB.


Unieke design voor zonnekap

Deze stijlvol ontworpen mini-bullet netwerkcamera heeft een unieke buitenbehuizing die bijna volledig omsluit en hierdoor voorkomt dat direct zonlicht effectief kan binnendringen en bied tevens een uitstekende isolatie.


Weerbestendig ontwerp

Voor eenvoudige aanpassingen en het waterdicht maken van de camera, is deze camera ook uitgerust met een montagebeugel die de kabel binnenin verbergt, en biedt daarmee een goed afgeronde bescherming van de kabel tegen water-, stof- of schokschade.


De MileSight Mini Bullet netwerkcamera is uitgerust met IEEE 802.3af Power over Ethernet-technologie, die de installatie vereenvoudigt door stroom- en netwerkconnectiviteit te bieden met een enkele kabel, waardoor extra stroomkabels overbodig zijn en installatiekosten lager zijn.


Eenvoudig aanpasbare 3-Axis beugel

Deze MileSight mini bullet netwerkcamera is eenvoudig te installeren op een wand of plafond. Het bied een robuust 3-axis mechanisme voor eenvoudige installatie en camera kijkrichting aanpassingen.


Specificaties MileSight 150301

 • Mini IR bullet IP camera
 • 2 MP beeldresolutie (1920X1080@30FPS)
 • Voorzien van motorzoom 2.8-12mm lens
 • Voorzien van smart-IR functie, tot 45 meter nachtzicht
 • Kijkhoek van lens 93.8 - 38.3 graden
 • Zeer hoge lichtgevoeligheid van 0.006 Lux @ F1.2)
 • Voorzien van WDR functie, 140dB
 • Voorzien van micro SD kaartlezer
 • Voorzien van VCA functies
 • Ondersteund ONVIF Profile S
 • Ondersteund SIP/VoIP (Spraak en video over IP)
 • Voorzien van ingebouwde RJ45 netwerkpoort
 • Voldoet aan IP67 + IK10
 • Ondersteund Power-over-Ethernet

Specificaties

{"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMBHS_POE":{"label":"PoE","value":"Ja","order":"34","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van PoE."},"CUSTITEM_BHS_CAM_RES":{"label":"Resolutie","value":"2 MP","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft de beeldresolutie weer van het product. Een resolutie betreft het aantal pixels dat een beeld bevat."},"CUSTITEMTS_MICROSDKAART":{"label":"Micro SD kaart","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product mogelijk heeft om een micro SD kaart te plaatsen."},"CUSTITEM_BHS_NACHTZ":{"label":"Nachtzicht","value":"30 meter","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft het nachtzicht weer van het product. Het nachtzicht is het aantal meters ver wat in het donker gefilmd wordt."},"CUSTITEMTS_ONVIFPROTOCOL":{"label":"ONVIF protocol","value":"Ja","order":"23","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van het ONVIF protocol."},"CUSTITEM_BHS_LUX":{"label":"LUX","value":"0.006","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft het aantal lux weer van het product. Hoe lager het aantal lux hoe minder lichtinval het product nodig heeft om kleurenbeeld te filmen."},"CUSTITEMTS_WDR":{"label":"WDR","value":"Ja","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van WDR. De WDR functie zorgt voor een helder beeld bij onder- en overbelichting."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Milesight","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}},"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEM_BHS_WEERBEST":{"label":"Weerbestendig","value":"Ja","order":"5","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een weerbestendige behuizing."},"CUSTITEMHS_VANDAAL":{"label":"Vandaalbestendig","value":"Ja","order":"7","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een vandaalbestendige behuizing."}}}}