NEO LTE Dual communicator

SKU: TL280LE-EU

Omschrijving

NEO LTE Dual Communicator

 

De DSC TL280LE-EU is een dual path internet en cellulaire communicator die kan worden gebruikt om alarmsignalen van uw DSC NEO systeem naar een meldkamer te sturen.  

 

Deze dual path communicator verstuurt alarmsignalen via het 4G LTE netwerk waardoor uw alarmen bliksemsnel naar de centrale worden verstuurd. Het maakt ook gebruik van het verzenden van signalen via het internet om uw alarmsysteem te voorzien van een redundante vorm van communicatie. De TL280LE-EU gebruikt 128-bit AES encryptie om ervoor te zorgen dat de signalen van uw DSC NEO alarmsysteem, via het mobiele netwerk of internet, niet kunnen worden onderschept of gemanipuleerd. De TL280LE-EU beschikt ook over een bewaakte hartslag voor zowel het mobiele als het internetpad waarmee de operationele status van de mobiele en internetcommunicator kan worden gecontroleerd. Het internet communicatie gedeelte kan niet alleen worden gebruikt en moet een C24 cellulair account hebben om te kunnen worden gebruikt.

 

Deze wordt aangesloten op uw DSC NEO via een meegeleverde PCLink kabel. Hij wordt in de hoofdkast geïnstalleerd. De meegeleverde antenne steekt uit het gat van uw alarmkast. U kunt deze cellulaire communicator ook op afstand monteren met behulp van een PCL-422 externe montage module. De TL280LE-EU heeft ook LED statuslampjes aan boord waarmee u de signaalsterkte kunt controleren en eventuele problemen kunt oplossen.


Specificaties

{}