NF3000 standaard behuizing, Nederlands

SKU: NF3000-CAB-B1-NL

Omschrijving

Intelligente brandmeldcentrale 2 lussen, uitbreidbaar tot 8


De NF3000 brandmeldcentrale vormt het hart van een moderne en intelligente brandmeldinstallatie. De centrale is standaard voorzien van een aansluiting voor 2 lussen. Optioneel is de centrale uit te breiden met LIB en E-LIB uitbreidingskaarten om, indien nodig, maximaal 8 lussen te koppelen aan de centrale.


Iedere lus heeft een capaciteit van 99 sensoren (automatische melders) en 99 modules (signaalgevers, handmelders, etc.). Het aantal akoestische signaalgevers per lus is gelimiteerd tot circa 30 stuks, daarboven dient er een lus versterker module / hulpvoeding geplaatst te worden. De NF3000 is volledig compatibel met de OPAL reeks aan producten, maar is ook compatibel met CLIP protocol producten (backward).


De NF3000 reeks is beschikbaar in diverse varianten en type van behuizingen. Deze behuizing biedt de mogelijkheid om maximaal 2 12Ah accu’s te plaatsen. De centrale is voorzien van een 3A voeding voor het laden van de accu en het voeden van de lus en centrale apparatuur. Deze combinatie van centrale en behuizing wordt dan ook veelal toegepast in installaties met 2 lussen of installaties waarbij de lus capaciteit niet grotendeels gebruikt wordt.


In de NF3000 serie panelen is een geavanceerd matrix editor aanwezig waarmee men perfect sturingen kan configureren voor de brandmeldinstallatie. Het aansturen van externe systemen in combinatie met de talrijke in- en uitgangen modules vormt dan ook totaal geen problemen. Hierbij kan men denken aan luchtbehandelingssystemen, lift, deuren, etc.


Middels een P2P verbinding kunnen meerdere NF3000 panelen met elkaar gekoppeld worden zodat er een netwerk ontstaat. Dit is praktisch in grotere complexen waarbij de wens en/of eis aanwezig is om meerdere centrales aan elkaar te koppelen in verband met het grote aantallen lussen. Op deze brandmeldcentrale is het ook mogelijk om diverse koppelingen te maken met een nevenpaneel. Ook de koppeling met externe partijen zoals een ESPA koppelingen behoort tot een van de vele mogelijkheden.


Dit product wordt geleverd als een kit en is inclusief een paneel (020-538-002), behuizing (020-472-009), taal kit, 3A voeding (020-648) en een voorpaneel (020-480-009).


Dit product wordt geleverd inclusief Nederlandstalige labels. De menu sturing van de centrale is beschikbaar in Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse taal.


    Specificaties

    {"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Notifier","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}