Agile USB voor draadloze componenten

SKU: NRX-USB

Omschrijving

Notifier Agile USB  dongle voor draadloze componenten

De NRX-USB is een USB dongle, bedoeld om Agile draadloze componenten te programmeren. Deze dongle koppel je op een laptop of pc en wordt geleverd met een beperkte pro licentie. Let wel, deze licentie is voor 3 maanden geldig en kan steeds verlengd worden met een NRX-RENEW licentie. Het vernieuwen van de licentie zorgt ervoor dat de software weer een jaar gebruikt kan worden. 

 

Middels de pro licentie kun je componenten inregelen, de communicatiepaden opbouwen, de statussen van componenten uitlezen en is het een hulpmiddel om de Agile systemen te onderhouden. 

 

Indien je geregeld wenst te werken met de Agile producten, dan is het mogelijk om de NRX-USB-PRO dongle te bestellen. Deze dongle wordt geleverd met een ongelimiteerde licentie in tijdsduur. 

 

Let op, dit product is niet retourneerbaar.  


Specificaties

{"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Notifier","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_BRAND_PROT":{"label":"Protocol","value":"Notifier Agile 868MHz","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft het protocol van het product weer"}}}}