NVR 4 kanaals en 1 SATA HDD

SKU: NVR-V704SP

Omschrijving

Viscoo NVR 4 kanaals en 1 SATA HDD

Met de NVR-V704SP bent u verzekerd van een betrouwbare en krachtige opname oplossing voor IP bewakingsbeelden. Op deze NVR kunt u in totaal 4 IP camera's aansluiten. De beeldweergave en beeldopname van deze NVR is Full-HD (1080P) met 25 beelden per seconde op 4 kanalen. De beelden kunnen middels een VGA of HDMI kabel direct worden weergeven op een monitor.

Deze recorder bied u de mogelijkheid tot het plaatsen van maximaal een harde schijf met een opslagcapaciteit van 6Tb! Wij, TOP Security, adviseren u ten alle tijden een Western Digital Purple harde schijf toe te passen. Deze schijven zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik met DVR en NVR apparatuur en geschikt om minimaal 3 jaar lang continu te draaien en beelden op te slaan.

De Viscoo range aan NVR's kunnen via verschillende opname methoden beveiligingsbeelden opslaan. De eerste opname methode is het handmatige / continue opnemen van beelden, waarbij de recorder 24 uur per dag beelden opslaat. De twee opname methode is het opnemen van beelden bij beweging, waardoor bij een correcte installatie efficiënt wordt omgegaan met de opslagruimte. Een derde mogelijkheid is het opslaan van beelden bij het detecteren van een alarm meldingen, gegenereerd door een magneetcontact of bewegingsmelder. De vierde en tevens laatste methode is het instellen van een tijdschema voor opnames waarbij enkel tussen vooraf gedefinieerde tijden wordt opgenomen.

PoE ondersteuning

Deze NVR is voorzien van een ingebouwde switch met 4 PoE netwerkpoorten voor het aansluiten van PoE camera's. Met de PoE techniek kunt u een camera direct voorzien van een netwerksignaal en voeding. Hierdoor wordt u installatie aanzienlijk vereenvoudigd.

Eenvoudige gebruikersinterface

De recorder is voorzien van een meertalige gebruikersinterface, waaronder Nederlands. Het menu wordt weergeven met duidelijke iconen waardoor men snel door de verschillende opties en mogelijkheden van de recorder kan gaan. De internet interface biedt u de mogelijkheid om de recorder via Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox, Chrome en Opera in te loggen. Na het inloggen kunt u beelden bekijken, terugspelen, back-ups maken en instellingen wijzigen.

Krachtige video management software

De Viscoo NVR systemen kunnen optioneel worden bekeken via een speciale video management platform software. Middels de software is het mogelijk om honderden kanalen gelijktijdig te bekijken, terug te kijken, backup en instellingen NVR systemen aan te passen

Mobiele telefoon applicaties

De NVR-V704SP is standaard te benaderen via een Android of IOS (IPhone) platform voor het bekijken en terugspelen van beelden. Alle applicaties zijn gratis te downloaden, direct uit de app stores. Tevens ondersteunen alle VISCOO NVR's een unieke P2P service waardoor het bekijken van beelden op afstand zonder port forwarding configuraties kan plaatsvinden.

Specificaties NVR-V704SP:
 • 4 kanalen Full-HD 1080P opname, 25FPS
 • Voorzien van 4 48V PoE poorten.
 • Ondersteunt camera's in resolutie van VGA tot 1080P
 • Voorzien van 4 digitale audio ingangen en 1 audio uitgang
 • Ondersteunt ONVIF protocol (profile S en profile G)
 • Voorzien van 1 HDMI uitgang en 1 VGA uitgang (Resoluties tot 1080P)
 • Voorzien van 3 USB poorten voor muis en backup apparaten
 • Ondersteunt 1 harde schijf, tot 6Tb opslagcapaciteit
 • Voorzien van een gigabit netwerk poort
 • Maximaal 25Mbit/s Video Throughput
 • Ondersteunt Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Opera en Safari webbrowsers
 • Ondersteunt onder andere Android, IOS, Blackberry, Windows Mobile en Symbian mobiele telefoons
 • Nederlandstalige menu structuur
 • Levering inclusief adapter en muis
Viscoo NVR's zijn compatibel met:

Specificaties