Notifier Gasbluscontrolepaneel

SKU: RP1r-Supra

Omschrijving

Het RP1r-Supra gasblus-controlepaneel werd ontwikkeld voor een efficiënte beheersing van het automatische blusproces van een gasblusinstallatie (volgens de eisen van EN12094:1/2003).
Het compacte RP1r-Supra gasblus-controlepaneel bevat: een 65W geschakelde voeding met batterijlader, drie ingangszones voor inkoppeling van tweedraads conventionele melders en externe blushandmelder, twee bewaakte en elektronisch beveiligde uitgangen en twee sirene-uitgangen met verschillende frequenties ter herkenning van de verschillende fases in het blusproces (vooralarm mode, blussing actief mode, stop/ onderbroken mode).

Het frontpaneel beschikt over een ruim 4,3” kleuren touchscreen die de gebruiker toelaat om intuïtief door de verschillende meldingen te navigeren (alarm, storing, btn. dienst) en om de eventlog en spanningsniveaus van in- en uitgangen te visualiseren. Daarnaast zijn er maar liefst 44 statusled’s, een 2-cijferige afteltimer, een GAS symbool en een sleutelschakelaar om toegang tot het klavier te krijgen.

Er zijn overwakingen voor lage druk, blussing actief en open deur blusruimte; ingangen voor blussing onderbreken, stopschakelaar en 7 statusrelais (vooralarm, blussing geactiveerd, blussing actief, algemene storing en bedrijfsmodes: buiten dienst, manueel en automatisch). De RP1r-Supra is standaard uitgerust met een “First Fix”-steun voor eenvoudige montage.

De optionele RACK-Supra zorgt voor snelle montage in een 19” rack. De RP1r-Supra kan uitgerust worden met twee optionele RS232 (TTL) en 2 USB poorten.

Specificaties

{"3":{"label":"Camera","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Notifier","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."},"CUSTITEM_BHS_BRAND_PROT":{"label":"Protocol","value":"CLIP","order":"3","tooltip":"Dit veld geeft het protocol van het product weer"}}}}