1-knops paniekknop

SKU: PB102

Omschrijving

DSC 1-knops paniekknop

De PB102 is een bedrade paniekknop voor de koppeling aan een inbraakcentrale. Deze paniekknop is voorzien van een brede drukknop. Na het indrukken van de knop kunt de knop weer resetten met de bijgeleverde reset sleutel.

U kunt deze knop aansluiten middels een normally open of een normally closed configuratie.configuratie. De afmetingen van deze paniekknop zijn 70 x 54 x 26 mm (L x B x D)


Specificaties

{"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEMBHS_MICROPHONE":{"label":"Microfoon","value":"Ingebouwd","order":"28","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product is voorzien van een microfoon."},"CUSTITEMTS_BEDIENPANEEL":{"label":"Bedienpaneel","value":"Handzender","order":"17","tooltip":"Dit veld geeft het soort bedienpaneel weer."},"CUSTITEMTS_TYPEVERBINDING":{"label":"Type verbinding","value":"Bedraad","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product bedraad of draadloos te monteren is."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"DSC","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}