Bedienpaneel LCD tekst met 32 karakters

SKU: PK5500E2

Omschrijving

LCD tekst bedienpaneel met 32 karakter weergave venster

De PK5500E2 is een bedraad bedienpaneel die op een PowerSeries inbraakpaneel kan worden aangesloten. Het bedienpaneel heeft een LCD venster waarop de status van het systeem en de zone benamingen kunnen worden weergegeven. Een maximaal aantal karakters van 32 wordt ondersteund.

Het bedienpaneel wordt bedraad op de centrale aangesloten. Vervolgens wordt het bedienpaneel automatisch herkend en is het direct gereed voor gebruik. Het is ook mogelijk om een bedienpaneel slechts rechten te geven om één sectie te bedienen. Hierdoor is het mogelijk om een centrale te delen met meerdere gebruikers. Aan de achterzijde van dit bedienpaneel bevindt zich eveneens een te programmeren in- of uitgang voor het aansluiten van een extra melder of het aansturen van een extern apparaat.

Standaard is het bedienpaneel voorzien van 5 voor geprogrammeerde functietoetsen voor een vereenvoudigde bediening van het systeem. Tevens is het bedienpaneel uitgerust met drie noodoproep toetsen voor brand, hulp en paniek. Het bedienpaneel is zeer gebruikersvriendelijk en wordt geleverd met een Nederlandstalige menu interface!

PK5500E2 Bediening:

Specificaties PK5500E2:

  • Mogelijkheid tot inschakelen van meerdere partities
  • Volledig programmeerbare labels van 32 karakters
  • Voorzien van 5 sneltoetsen en 3 noodoproep toetsen
  • Voorzien van aansluit terminal, te programmeren als in- of uitgang
  • Voorzien van deurbel functie, in te stellen per zone


Specificaties

Algemeen

Merk DSC
Microfoon Ingebouwd