Protege uitbreidingsmodule met 16 ingangen

SKU: 220203

Omschrijving

Protege uitbreidingsmodule met 16 ingangen

PRT-HZX16-DIN

 

De 220203 is een uitbreidingsmodule uit de Protege serie van ICT. Het systeem is hoofdzakelijk bedoeld voor toegangscontrole maar biedt ook mogelijkheid om alarmcomponenten te koppelen. De opties zijn eindeloos met diverse uitbreidingsmodules en integratie mogelijkheden zoals domotica oplossingen of camera beveiliging. Deze module breidt het systeem uit met 16 zone ingangen. Het systeem is volledig web-based wat betekent dat het online te programmeren en te updaten is. Ondanks dat alles online geregeld kan worden is ICT een veilige optie, door speciale encryptie is alle data beschermd.

De 220203 heeft de grootte van een halve DIN.


Alarmsysteem

De uitbreidingsmodule ondersteunt 16 zone ingangen die geschikt zijn voor het koppelen van 16 componenten. Het is mogelijk om bewegingsmelders, magneetcontacten en rookmelders aan te sluiten en hier diverse zone definities voor te programmeren. De centrales en uitbreidingsmodules van ICT ondersteunen allen flexibele weerstanden en N.C. of N.O. contacten. Ook is de module voorzien van een alarmingang die signaal afgeeft in het geval van kortsluiting, alarm en sabotage. Het voordeel van ICT is dat de beheerder volledige controle heeft. Er kunnen diverse scènes worden ingesteld, wat er moet gebeuren op moment van in- en uitschakelen.


Installatie

ICT is eenvoudig te plaatsen doordat het via Wiegand of via RS-485 kan worden geïnstalleerd. Dit zijn twee verschillende manieren van aansluiten. De kaartlezers kunnen niet volgens beide worden aangesloten. De centrales en modules zijn allen voorzien van een design wat ontwikkeld is zodat het te plaatsen is via een DIN rail.


Specificaties

{"5":{"label":"Fysieke Eigenschappen","order":"2","attributes":{"CUSTITEMCUSTOMITEM_AFMETINGEN":{"label":"Afmetingen","value":"78 x 90 x 60 mm","order":"9","tooltip":"Dit veld geeft de afmetingen weer van het product."},"CUSTITEMCUSTITEM_GEWICHT":{"label":"Gewicht","value":"238 g","order":"10","tooltip":"Dit veld geeft het gewicht weer van het product."},"CUSTITEM_TS_NETWERKKABELKLEUR":{"label":"Kleur2","value":"Zwart","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de kleur van het product weer."}}},"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_FLEX_WEERST":{"label":"Flexibele weerstanden","value":"Ja","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van flexibele weerstanden."},"CUSTITEMCUSTITEM_LEDINDICATOR":{"label":"LED indicator","value":"Ja","order":"26","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een LED indicator."},"CUSTITEMTS_MONTAGE":{"label":"Montage","value":"DIN Rail","order":"31","tooltip":"Dit veld geeft de manier van montage weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_ZONESONBOARD":{"label":"Aantal zones on board","value":"16","order":"12","tooltip":"Dit veld geeft het aantal bedrade zones op de print weer."},"CUSTITEMBHS_AANT_ZON":{"label":"Aantal Zones","value":"16","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal zones van het product weer."},"CUSTITEM_APPLICATIE":{"label":"Gebruik met applicatie","value":"Ja","order":"33","tooltip":"Dit veld geeft weer of er een applicatie bij het product gebruikt kan worden."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"ICT","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}