Protege WX systeem controller

SKU: 220012

Omschrijving

Protege WX systeem controller


De 220012 is een systeem controller uit de Protege WX serie van ICT. De controller is hoofdzakelijk bedoeld voor toegangscontrole maar biedt ook mogelijkheid om 8 alarmcomponenten te koppelen. De opties zijn eindeloos met diverse uitbreidingsmodules en integratie mogelijkheden zoals domotica oplossingen of camera beveiliging. Deze controller is geschikt voor kleine, middel en grote projecten. Het systeem is volledig web-based wat betekent dat het online te programmeren en te updaten is. Ondanks dat alles online geregeld kan worden is ICT een veilige optie, door speciale encryptie is alle data beschermd.


Toegangscontrole

De controller ondersteunt 2 lezerspoorten die geschikt zijn voor 2 deuren. De uitzondering hierbij is dat zodra er een lezer bij de in- en uitgang van dezelfde deur wordt gebruikt, dus aan beide kanten, er maar één poort op de controller gebruikt wordt. Dus in dat geval is deze controller geschikt voor 4 deuren. De kaartlezers die gekoppeld kunnen worden zijn voorzien van diverse protocollen zoals via Bluetooth, DESfire Mifare en NFC. Hierdoor zijn de deuren dus via een tag, kaart of zelfs via smartphone te openen. Met uitbreidingsmodules kunnen er extra deuren toegevoegd worden tot een maximum van 128 deuren. Het voordeel van ICT is dat de beheerder volledige controle heeft. Er kunnen diverse scènes worden ingesteld, wie wanneer welke deur mag betreden, de juiste acties in het geval van nood en nog véél meer. Al deze data is te exporteren om eenvoudig rapportages bij te houden.


Installatie

ICT is eenvoudig te plaatsen doordat het via Wiegand of via RS-485 kan worden geïnstalleerd. Dit zijn twee verschillende manieren van aansluiten. De kaartlezers kunnen niet volgens beide worden aangesloten. De centrales en modules zijn allen voorzien van een design wat ontwikkeld is zodat het te plaatsen is via een DIN rail.


Datasheet 220012

Specificaties

Algemeen

Merk ICT
Aantal gebruikerscodes 10.000 gebruikers
Materiaal ABS
Aantal deuren 2
Frequentie 125 KHz
Wiegand 26 Bit
Anti-passback Ja
Aantal RS-485 poorten 3 poorten
LED indicator Ja
Montage DIN Rail
Gebruik met applicatie Ja

Fysieke Eigenschappen

Kleur2 Zwart
Gewicht 330 g
Afmetingen 156 x 90 x 60 mm