Protege WX starterskit

SKU: 220001

Omschrijving

Protege WX starterskit


De 220001 is een starterkit van het merk ICT met daarin een systeem controller, intelligente voeding en kaartlezers. Deze starterskit is de basis voor elk toegangscontrole project en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor integratie.


De controller is hoofdzakelijk bedoeld voor toegangscontrole maar biedt ook mogelijkheid om 8 alarmcomponenten te koppelen. De opties zijn eindeloos met diverse uitbreidingsmodules en integratie mogelijkheden zoals domotica oplossingen of camera beveiliging. Deze controller is geschikt voor kleine, middel en grote projecten. Het systeem is volledig web-based wat betekent dat het online te programmeren en te updaten is. Ondanks dat alles online geregeld kan worden is ICT een veilige optie, door speciale encryptie is alle data beschermd.


De kaartlezer is van het merk ICT en is voorzien van een compact en slank design. De kaartlezer ondersteunt Mifare DESFire wat een extra beveiligd protocol is. De leesafstand van de kaartlezer is maximaal 6 cm. De kaartlezer is via RS-485 óf via Wiegand aan te sluiten en wordt extra beveiligd door OSDP encryptie. De installatie van de kaartlezer kan zowel binnen als buiten door de weerbestendige behuizing.


Toegangscontrole

De controller ondersteunt 2 lezerspoorten die geschikt zijn voor 2 deuren. De uitzondering hierbij is dat zodra er een lezer bij de in- en uitgang van dezelfde deur wordt gebruikt, dus aan beide kanten, er maar één poort op de controller gebruikt wordt. Dus in dat geval is deze controller geschikt voor 4 deuren. De kaartlezers die gekoppeld kunnen worden zijn voorzien van diverse protocollen zoals via Bluetooth, DESfire Mifare en NFC. Hierdoor zijn de deuren dus via een tag, kaart of zelfs via smartphone te openen. Met uitbreidingsmodules kunnen er extra deuren toegevoegd worden tot een maximum van 128 deuren. Het voordeel van ICT is dat de beheerder volledige controle heeft. Er kunnen diverse scènes worden ingesteld, wie wanneer welke deur mag betreden, de juiste acties in het geval van nood en nog véél meer. Al deze data is te exporteren om eenvoudig rapportages bij te houden.


Specificaties

Algemeen

Merk ICT
Aantal deuren 2
Toegang protocol Mifare / DESFire
Frequentie 13,56 MHz
Leesbereik max. 6 cm
Anti-passback Ja
Aantal RS-485 poorten 1 poort
LED indicator Ja
Microfoon Ingebouwd
Gebruik met applicatie Ja