Protege uitbreidingsmodule met 16 ingangen

SKU: 220202

Omschrijving

Protege uitbreidingsmodule met 16 ingangen

PRT-ZX16-DIN

 

De 220202 is een uitbreidingsmodule uit de Protege serie van ICT. Het systeem is hoofdzakelijk bedoeld voor toegangscontrole maar biedt ook mogelijkheid om alarmcomponenten te koppelen. De opties zijn eindeloos met diverse uitbreidingsmodules en integratie mogelijkheden zoals domotica oplossingen of camera beveiliging. Deze module breidt het systeem uit met 16 zone ingangen. Het systeem is volledig web-based wat betekent dat het online te programmeren en te updaten is. Ondanks dat alles online geregeld kan worden is ICT een veilige optie, door speciale encryptie is alle data beschermd.

De 220200 heeft de grootte van een 1 DIN.

 

Alarmsysteem

De uitbreidingsmodule ondersteunt 16 zone ingangen die geschikt zijn voor het koppelen van 16 componenten. Het is mogelijk om bewegingsmelders, magneetcontacten en rookmelders aan te sluiten en hier diverse zone definities voor te programmeren. De centrales en uitbreidingsmodules van ICT ondersteunen allen flexibele weerstanden en N.C. of N.O. contacten. Ook is de module voorzien van een alarmingang die signaal afgeeft in het geval van kortsluiting, alarm en sabotage. Het voordeel van ICT is dat de beheerder volledige controle heeft. Er kunnen diverse scènes worden ingesteld, wat er moet gebeuren op moment van in- en uitschakelen.


Installatie

ICT is eenvoudig te plaatsen doordat het via Wiegand of via RS-485 kan worden geïnstalleerd. Dit zijn twee verschillende manieren van aansluiten. De kaartlezers kunnen niet volgens beide worden aangesloten. De centrales en modules zijn allen voorzien van een design wat ontwikkeld is zodat het te plaatsen is via een DIN rail.


Specificaties

Algemeen

Merk ICT
Aantal Zones 16
Aantal zones on board 16
Flexibele weerstanden Ja
LED indicator Ja
Gebruik met applicatie Ja

Fysieke Eigenschappen

Kleur2 Zwart
Gewicht 264 g
Afmetingen 156.8 x 90 x 60 mm