PoE-switch 8-poorten

SKU: 150951

Omschrijving

PoE-switch 8-poortenDe 8-poorts PoE-switch van Milesight is een eenvoudige oplossing om apparaten op uw netwerk aan te sluiten. Het biedt flexibele keuzemogelijkheden voor diverse toepassingen.
Deze unit herkent automatisch de aangesloten apparaten en voorziet deze van stroom. Door de gegevens via één enkele Ethernet-kabel te verzenden, wordt het uitrollen van het netwerk in afgelegen gebieden zonder stopcontact vergemakkelijkt.

Het beschikt over meerdere 10/100Mbps PoE poorten die het IEEE 802.3af/at protocol ondersteunen en 2 uplink poorten. De 8-poort PoE switch biedt een maximaal vermogen van respectievelijk 240W voor alle PoE poorten en 30W voor elke afzonderlijke PoE poort, waardoor gebruikers verschillende camera variaties kunnen configureren met tot 14,8Gbps schakelcapaciteit, non-blocking ontwerp en volledige link-speed forwarding. De Milesight PoE-switchserie biedt een vloeiende transmissie tussen de apparaten.
Tegelijkertijd wordt de betrouwbaarheid van de datatransmissie gegarandeerd door de zelfaanpassende poorten die zowel IEEE 802.3x Full-Duplex Communication als Backpressure Half Duplex Communication ondersteunen.


Belangrijkste kenmerken:


Poorten ( voorzien in 8 x 10/100 Mbps PoE poorten en 2 x 100 Mbps/2 x 1000 Mbps uplink poorten).
PoE-protocol IEEE 802.3 af/at
Maximale capaciteit van 240W voor alle PoE poorten en 30W per individuele poort
RJ45 poort ondersteunt 10/l00Mbps Auto MDI/MDIX.
PoE is uit te breiden tot 250 meter op een enkele kabel.
Beschikbaar voor draadloze AP en netwerk camera's via CAT 5 kabel.
Overspanningsbeveiliging: (Bescherm het apparaat tegen blikseminslag en andere elektrische gevaren).
De PoE Priority functie zal de switch beschermen wanneer deze overbelast is. Als het verbruik van alle apparaten hoger is dan gespecificeerd, zullen de poorten van de switch gesorteerd worden op prioriteit, Port1, Port2, Port3 etc. Dan zal de stroomvoorziening van de laagste prioriteit worden uitgeschakeld.

 


Datasheet (engels)


Specificaties

{"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Milesight","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}