• Home
  • >
  • PowerMaster comfort kit, centrale met LTE kiezer

PowerMaster comfort kit, centrale met LTE kiezer

SKU: 240005

Omschrijving

PowerMaster comfort kit, centrale met LTE kiezer

 

De 240005 is een Visonic PowerMaster comfort kit. De basis voor uw inbraakinstallatie. De comfort kit bevat de PowerMaster 30 centrale met Duitse taal (240030) en een LTE kiezer (240053).


Visonic PowerMaster 30

De 240030 is een hybride inbraakcentrale uit de PowerMaster serie van Visonic. De centrale bevat 64 zones waarvan er 2 bedraad geïnstalleerd kunnen worden. De PowerMaster 30 is voorzien van 2 weg communicatie en spraakbegeleiding.
De kracht van de PowerMaster 30 is het sterke draadloos bereik, lage storingspercentage en eenvoudige installatie. Dit draadloos bereik is zo ver door de PowerG techniek in de centrale. De 240030 is voorzien van een prox lezer waar maximaal 48 gebruikers ingelezen kunnen worden.


LTE kiezer

Door het toevoegen van een GSM/GPRS kiezer aan uw Visonic PowerMaster alarmsysteem kunt u doormeldingen realiseren over GPRS naar een meldkamer en/of app. Daarnaast zou met een GSM een spraakoproep naar een of meerdere telefoonnummers kunnen worden gestuurd.

 

Deze kiezer wordt compleet geleverd met een verbindingskabel voor uw centrale. De module wordt aan de achterzijde in de behuizing geplaatst en is direct gereed voor gebruik naar het verbinden met de kabel. Deze module kan gebruikt worden in combinatie met een LAN module, waardoor u een dual-pad doormelding kunt realiseren.


Specificaties

{"3":{"label":"Algemeen","order":"1","attributes":{"CUSTITEM_BHS_FLEX_WEERST":{"label":"Flexibele weerstanden","value":"Nee","order":"16","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van flexibele weerstanden."},"CUSTITEMTS_BEDIENPANEEL":{"label":"Bedienpaneel","value":"Lcd","order":"17","tooltip":"Dit veld geeft het soort bedienpaneel weer."},"CUSTITEMTS_RFONTVANGER":{"label":"RF ontvanger","value":"Ja","order":"18","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een RF ontvanger."},"CUSTITEM_BHS_INBRAAK_PROX":{"label":"Prox Lezer","value":"Ja","order":"19","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product voorzien is van een prox lezer."},"CUSTITEMTS_TYPECOMMUNICATIE":{"label":"Type communicatie","value":"GPRS","order":"24","tooltip":"Dit veld geeft de communicatie verbinding van het product weer."},"CUSTITEMBHS_AANT_ZON":{"label":"Aantal Zones","value":"64","order":"11","tooltip":"Dit veld geeft het maximum aantal zones van het product weer."},"CUSTITEMCUSTITEM_TS_DRLS_PRTC":{"label":"Draadloos Protocol","value":"Visonic PowerG","order":"22","tooltip":"Dit veld geeft het draadloze protocol van het product weer."},"CUSTITEMBHS_KEURMERK":{"label":"Keurmerken","value":"3\u00051\u00052","order":"29","tooltip":"Dit veld geeft de keurmerken van het product weer."},"CUSTITEMTS_TYPEVERBINDING":{"label":"Type verbinding","value":"Hybride","order":"21","tooltip":"Dit veld geeft weer of het product bedraad of draadloos te monteren is."},"CUSTITEM_BHS_MERKEN":{"label":"Merk","value":"Visonic","order":"1","tooltip":"Dit veld geeft de merknaam van het product weer."}}}}