PowerMaster comfort kit, centrale met LAN kiezer

SKU: 240001

Omschrijving

PowerMaster comfort kit, centrale met LAN kiezer


De 240001 is een Visonic PowerMaster comfort kit. De basis voor uw inbraakinstallatie. De comfort kit bevat de PowerMaster 30 centrale met Duitse taal (240030) en een LAN kiezer (240051).


Visonic PowerMaster 30

De 240030 is een hybride inbraakcentrale uit de PowerMaster serie van Visonic. De centrale bevat 64 zones waarvan er 2 bedraad geïnstalleerd kunnen worden. De PowerMaster 30 is voorzien van 2 weg communicatie en spraakbegeleiding.
De kracht van de PowerMaster 30 is het sterke draadloos bereik, lage storingspercentage en eenvoudige installatie. Dit draadloos bereik is zo ver door de PowerG techniek in de centrale. De 240030 is voorzien van een prox lezer waar maximaal 48 gebruikers ingelezen kunnen worden.


LAN kiezer

Door het toevoegen van een LAN kiezer aan uw Visonic PowerMaster alarmsysteem kunt u doormeldingen realiseren over IP naar een meldkamer en/of app.
Deze kiezer wordt compleet geleverd met een verbindingskabel voor uw centrale. De module wordt aan de achterzijde in de behuizing geplaatst en is direct gereed voor gebruik naar het verbinden met de kabel. Deze module kan gebruikt worden in combinatie met een GSM/GPRS module, waardoor u een dual-path doormelding kunt realiseren.


Specificaties

{}