IQ panel 2 plus

SKU: 218051
HoeveelheidPrijs
1 – 9€899,00
10 – 24€860,00
25 – 49€830,00
50 +€780,00

Omschrijving

DSC IQ panel 2 plus


De 218051 is de eenvoudige en slimme oplossing voor het beveiligen van woningen en klein tot middelgrote bedrijven. Met het IQ panel 2 plus is het niet meer nodig om een grote centrale in de meterkast te installeren, maar alleen een compact 7" touchscreen aan de muur. Het IQ panel 2 plus is namelijk een centrale en bedieningspaneel in één. Niet alleen is het mogelijk om het huis te beveiligen, de 218051 biedt ook mogelijkheid om een smart home tot leven te brengen. Door de ingebouwde Wi-Fi, Z-Wave en PowerG ontvanger is er mogelijkheid om divers aantal componenten te koppelen.


Het panel inhoudelijk

Het IQ panel 2 plus biedt veel mogelijkheden en is een compleet beveiligingssysteem. De centrale is voorzien van een ingebouwde camera en microfoon waardoor er live verbinding gemaakt kan worden vanaf je smartphone om te zien wie het systeem ontgrendeld. Om sabotage te voorkomen is er een glasbreukmelder en sirene ingebouwd. De alarmmeldingen worden doorgemeld naar een meldkamer met de LTE(4G) en Wi-Fi kaart, wat een dual-path verbinding maakt. Deze meldingen worden gemaakt zodra het alarm ingeschakeld is en er één van de apparaten in alarm gaat. Er kunnen 128 PowerG- en 152 Z-wave componenten gekoppeld worden.
PowerG is het draadloze signaal voor diverse bewegingsmelders, magneetcontacten en veiligheidsmelders. Het is een krachtig en betrouwbaar signaal wat tot wel 2 km ver kan reiken in open veld.
Z-wave is een protocol voor draadloze communicatie wat energiezuinig is en te koppelen is met een uitgebreid assortiment aan domotica producten. Denk aan smart cilinders om deuren automatisch te openen of sluiten, thermostaten om controle te hebben over de temperatuur of verlichting die op afstand in duizenden kleuren is in te stellen.
Het IQ panel 2 plus is de start van een smart security oplossing voor elke klus.


Alles onder controle met Alarm.com

Al de mogelijkheden die het IQ panel 2 plus biedt zijn te bedienen vanaf de centrale maar ook vanaf de smartphone. Door het gebruik van de Alarm.com app is het hele huis te bedienen onder één knop. Hier is een licentie voor benodigd waarin er 3 varianten worden aangeboden. De basis, premium en plus variant. Het advies is er om een premium licentie bij het IQ panel 2 plus aan te schaffen om optimaal van het product gebruik te maken.-Qolsys Basis
-Qolsys Premium (meest gekozen)
Qolsys Plus

Meer informatie over de licenties
Qolsys licentie aanmeldformulier
Qolsys Duits licentie aanmeldformulier

Specificaties

Algemeen

Merk DSC
Aantal Zones 128
Bedienpaneel Touch screen
RF ontvanger Ja
Type verbinding Hybride
Type Signaalgever Sirene
Type communicatie LTE
Sabotageschakelaar Ja

Fysieke Eigenschappen

Kleur2 Wit
Afmetingen 195 x 130 x 23 mm