PowerSeries, LCD bedienpaneel met tekst en RF ontvanger

SKU: RFK5500E2

Omschrijving

PowerSeries, LCD bedienpaneel met tekst en RF ontvanger


De PK5500E2 is een bedraad bedienpaneel die op een PowerSeries inbraakpaneel kan worden aangesloten. Het bedienpaneel heeft een LCD venster waarop de status van het systeem en de zone benamingen kunnen worden weergeven. Een maximale aantal karakters van 32 wordt ondersteund.


Het bedienpaneel wordt bedraad op de centrale aangesloten op de KEYBUS. Vervolgens wordt het bedienpaneel automatisch herkent en is het direct gereed voor gebruik. Het is ook mogelijk om een bedienpaneel slechts rechten te geven om een bepaalde sectie te bedienen. Hierdoor kunt u een centrale delen met meerdere gebruikers. Aan de achterzijde van dit bedienpaneel bevindt zich eveneens een te programmeren in- of uitgang voor het aansluiten van een extra melder of het aansturen van een extern apparaat.


Dit bedienpaneel is eveneens voorzien van een ingebouwde RF ontvanger voor het toevoegen van draadloze componenten aan uw inbraaksysteem. Het bedienpaneel ondersteunt alle 1-weg componenten zoals bewegingsmelders, magneetcontacten, glasbreuk melders, rookmelders en afstandsbedieningen. Fysiek ziet het bedienpaneel er exact hetzelfde uit als de PK5500E2.


Standaard is het bedienpaneel voorzien van 5 voor geprogrammeerde functietoetsen voor een vereenvoudigde bediening van het systeem. Tevens is het bedienpaneel uitgerust met 3 noodoproep toetsen voor brand, hulp en paniek. Het bedienpaneel is zeer gebruikersvriendelijk en wordt geleverd met een Nederlandstalige menu interface!


Specificaties PK5500E2:
  • Mogelijkheid tot inschakelen van meerdere partities
  • Volledig programmeerbare labels van 32 karakters
  • Voorzien van 5 sneltoetsen en 3 noodoproep toetsen
  • Met ingebouwde RF ontvanger voor 32 draadloze zones
  • Voorzien van aansluit terminal, te programmeren als in- of uitgang
  • Voorzien van deurbel functie, in te stellen per zone


Specificaties